Mei 05, 2010

Hati Gua Berkata Tidak.



Ada sesuatu dalam hati gua untuk berkata tidak kepada 2 makhluk ini.

1. Kenapa orang Melayu meniaga jual produk, mesti tayang muka founder lebih-lebih? Produk yang glemer atau pengasas yang glemer?

2. Rahsia tarikh lahir? Memantapkan diri? 1Seminar? Macam bangang. Diri tu, kalau nak bagus, tak payah datang seminar pun takpe. Cukupkan solat, banyakkan zikir dalam hati. Eloklah tu, kaki kelentong nak jual kaki harapan. Bagus.

p/s: Gua jeless? Fakoff.

6 ulasan:

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro berkata...

serius beb gua sokong lu,bila nak wat demonstrasi ni?gua leh support dari segi jamban free,jom2 kita pangkah dua mamat ni,entah pahape lagi.nak2 yg no2 tu,gua mmg bengang gila*haha*

Aqram berkata...

aha. wa ingat wa sorang je bengang.
yes! ada geng!

time demo nanti, lu campak jamban kat muka dia nanti okay.

Monyet Laut berkata...

yg no 2 aku xkenal~ maknanya teori jual muke hang gagal~

dr rozmey aku rasa bagus~ sebab kelakar~ aku nak jumpe sape yg uruskan PR die~ esok aku nak dressup cm beliau~ style~~~

Aqram berkata...

nik, teori jual muka hanya untuk gambar no satu. no dua tak valid, tapi sedang cuba juga menjadi.

ada style kan? kalau mak tehah tengok, mesti terberak.

mish.qist™ berkata...

giler..
aku suke entry nih..cayalah, bro!
komen kau mantapp punye!

Aqram berkata...

mekaseh qist!!