Jun 28, 2010

Ah! Lelaki Sekarang 2x5 Je.

  • Lelaki zaman sekarang kadang-kadang macam tak bley pakai kan? Merapu banyak sangat, entah ape2.
  • Ada semacam penyakit addicted melampau pada lelaki. Tak kesah lah addicted ape pun sama ada baik atau buruk. 
  • Kalau yang addicted bola dan futsal. Memang bersarang nak menunggu dia balik main bola. Main bola sampai pukul 2-3 pagi. Kenapa tak boleh main pukul 5 petang?
  • Kalau addicted dengan game DOTA. Mesej la sampai 18 kali. Tak di balasnya. Hati ni menyumpah-nyumpah. 'Makan lah laptop tuh! Asyik Godlike, godlike..!'.
  • Tu belum lagi addicted dengan Facebook. Bukan main banyak lagi kawan perempuan dia. Dengan kita kalau mesej, ayat nak keras-keras. Tapi, bila mesej kawan perempuan kat FB tu, mengedik lain macam. Huh!
  • Yang gila kereta. Emm, no komen. Sebab best jugak naik kereta macam kereta Honda EK tu. Hehehe.

  • Kadang-kadang rasa macam terkilan, kenapa banyak lelaki sekarang belajar tak pandai? Kenapa banyak yang tak nak belajar lagi dah lepas SPM? 
  • Bila jalan-jalan keluar, rasa takut tu banyak sangat kat lelaki-lelaki yang ada di luar sana. Walaupun bangsa sendiri. Dengan gelapnya, rambut kaler perang, kecoh sana-sini, pastu bawak motor merempit laju-laju. Yang tak bestnya, pantang tengok perempuan lawa lalu depan mata, asyik 'suwiiiitt' mengacau ntah ape-ape.
  • Kenapa banyak lelaki sebegitu? Ke tu semua budak-budak sekolah?

  • Tapi kan, sekarang banyak lelaki yang suka sangat berbual benda lucah kat perempuan? Kenapa? Dah sangap sangat?
p/s: Bebelan perempuan. Siapa yang mengerti?

10 ulasan:

zati berkata...

yang sangap & 'suwitt' tu tak boleh blaaa, KEBANYAKANNYA laki baek-baek dah pupus even TAK SEMUA

dunia akhir zaman nie, one in million, sangat-sangat susah, hurmmm

Aqram berkata...

susah kan nak cari?

kaizen shinobi berkata...

laki mane tuh?

ish3... terok2...

well... jangan generalize kan kepada semua lelaki...

sesetengah je...

banyak isi hot2 nih, kalau kne ngan lelaki yang panas baran terus muncul entry tentang lawan entry nih... dah jadi blog wars lak... hehe

well, tuh semua terpulang pada diri sendiri tidak kira lelaki atau perempuan...

buang yang keruh ambil yang jernih...

Aqram berkata...

@kaizen shinobi

well, tanya pada perempuan.
apa pendapat diorang?

fndrocka berkata...

memang betul!hahaha.

bagus untuk perempuan mengenali lelaki begitu..supaya dapat membezakan mana yang baik dan mana yang puaka.

memang betul!hahaha.

bagus untuk perempuan mengenali lelaki begitu..supaya dapat membezakan mana yang baik dan mana yang puaka.

Aqram berkata...

lelaki puaka?
serammmnnyyaaa.

Shahireen Zulkifli berkata...

kenapa lelaki selalu cakap perempuan murahan? sedangkan lelaki murahan gila bersepah? kenapa lelaki kebanyakan nya poyo poyo belaka?

Aqram berkata...

reen.

susah nak cakap. pengaruh tv? pengaruh rakan sebaya? pengaruh wanita berbikini?

Hannani Kamal berkata...

apsal memahami sgt ? nk kene sekeh ?

Aqram berkata...

hannani kamaal.

sebab aku aqram kotttt.
:)