Jun 27, 2010

Depan Tak Boleh Bang, Belakang Boleh Lah

  • Pakai tudung. Untuk menjaga aurat rambut. It is fact. Tak bley teepoo punya.
  • Tapi, please lah. Jagalah kebersihan tudung.
  • Jaga lah tudung tu macam jaga baju dalam, macam jaga bra. Basuh lepas pakai. Sidai keringkan. Xpun sembur Febreez.
  • Tudung kalau tak basuh, di pakai. Bila dekat, baunya NAUZUBILLAH. Macam-macam bau ada. Sumbat hidung.
  • Tau pulak tanak pakai bra yang tak basuh, gatal lah, tak hygene lah. Abes, macam mana dengan tudung?
  • Aurat-aurat jugak, kebersihan kena jaga. Kalau pakai tudung tapi tak jaga kebersihan. Baik tak payah pakai. Renyah kan nak tutup aurat? Memang lah. Tapi fikirlah, nak pahala ke nak dosa?
  • Sama jugak lah dengan pakai tudung tapi nak nampak seksi dan bergaya. What the fish?
  • Umpama pakai tudung, tapi pakai G-String. Huh?
  • Pakai tudung, tapi ketat nak mati baju seluarnya. Berbonjol-bonjol. Naik nafsu aku.
  • Ada satu lagi teruk. 'Depan tak boleh bang, belakang boleh lah'. Aduh, lagi sakit jantung aku.
p/s: Pakai helmet Stormtroopers je la senang. Maaf lah, aku agak emo masa mengembara ni.

4 ulasan:

ashraf berkata...

salah ka pakai g-string? erkk kat dalam kot...

Hannani Kamal berkata...

bau kepam

Aqram berkata...

ashraf :

tgk perempuan jugak la nak pakai g-string. g-string tu satu fesyen seluar dalam khas untuk pornstar, prostitute, hollywood stars and etc. aku rasa, perempuan melayu yang tinggi maruahnya, takkan pakai g-string.

hanani kamal :

bau hangit.

iRfan Johan berkata...

pasti rmai yg terasa..huhu