Jun 20, 2010

Isu Hari Ini 3

Sekarang dah musim durian!

Isu perang blog.

1. Kalau dah takde idea nak menulis dalam blog, jangan menulis. Lebih tepat jangan paksa diri menulis sampai keluarkan artikel entah-ape-ape-ntah dalam blog. Ataupun cari gaduh dengan penulis blog yang lain. Baik duk diam-diam depan TV tengok welkap. Crap!

2. Perang sumpah seranah justkhai.com dengan hellioz.blogspot.com telah terjadi. Crap! Crap!

3. Istilah top blogger, newbies blogger, senior blogger, junior blogger. Apa masalah manusia Malaysia ni? Come on lah, blog bukan macam trend-setter lah. Nak jadi pelopor, go fuck yourself by register as candidate in election! Fuckin crap!

4. Kes copy and paste, give credit, dan copyrights. Larhhhh? Blog je punnn. Alam maya. Why so serius? SKMM? Mende ni? Blog bukan tempat originality lah. Nak originality, go fuck yourself by create a something worthy like Facebook! Holy Crap!

5. Naikkan trafik? <-- berpada-pada laaa.

Isu World Cup

1. Banyak orang kalah judi dalam edisi World Cup kali ini. Bookie untung besar. Kekalahan Sepah-nyol dan Jermeng memang banyak buat orang kalah pertaruhan.

2. Arjentina menyerlah. Yes!

3. Budak sekolah kemaruk world cup sebab musim cuti sekolah. Balik pukul 3-4 pagi tak takot kena tembak. Mana ni mak bapak?

Isu Tambahan

1. Saiful Apek kena tahan pasal dadah. Nama pun artis. Ganja tu biasalah. Arak tu pun suam kuku je. Nama pun artis, ikon negara korunk kan?

2. Peterporn. Nama yang bagus untuk band muzik berentak porn-punk. Boleh jemput Yuna Luna jadi vokalis. Ku Katakan Yang Terindah!

3. Ini post ke 100 dari LensaRosak!

p/s: Gyahahahahahaha!

5 ulasan:

suhaida shukor berkata...

HakHak. sangat cool pasal perang blogger. dan sangat cool jugak nama peterporn. hehehe.

Aqram berkata...

suhaida shukor.
awak nak join band peterporn?

DuniakuAbstrak berkata...

haha alert kpd isu semasa..yup, dats 3 latest issue now

hellioz berkata...

hamsap

hengat gwa kemaruk traffic ke hah?

gyahahahahahah~

AlexiaAqram berkata...

crap! terkantoi.

hehe!