Jun 30, 2010

Sedangkan Lidah Lagi Tergigit, Inikan Pula Leher Makwe Sendiri

p/s: Dengar sini, gua nak bercerita buat renungan.
  • Masuk cinema dengan makwe. Bukan nak tengok wayang. Tapi, dok 'sayang-sayang' dalam gelap. Seat paling popular mestilah seat belakang hujung, takpun seat tepi. Nasib baiklah GSC takde couple seat.
  • Oh! Kat Cathay ada couple seat. Matilah nakkk. Macam-macam bunyi dengar. Hidanglah cerita best apa pon, orang lain dok gelak tengok Adnan Sempit. Couple tu dok main-main lidah. Larhhhhh?
  • Aisey, dah nama gelap. Apa puas cium mulut je. Leher pun kena ada. Buat tanda. Yang bertudung, selak tudung lah, takde hal. Pakwe punya pasal. Apa punya lahanat la kann?
  • Tak puas lagi? Bawak mai sampai ke dada. Ha, tonyoh la sampai puas. Apa punya haram J la kann?
  • Couple seat memang bawak kretiviti dalam posisi. Elok-elok duduk berdua dalam jarak pisahan 15cm. Tetiba jadi rapat tanpa pisahan. Aik? 'Sejuk lah banggg'. Tu ha punya manja merengek. 'Sejuk ke? Abang pelukkk ye babyyy'. Nah, dah macam belangkas. Tak nak lepass. Sama-sama balas. Mula-mula duduk sebelah, tetiba.. yang perempuan dah atas peha lelaki. Apa punya sial la korunk ni kann?
  • Yang lelaki dah sangap. Bukan sangap mengantuk. Tapi, rasa gatal kat celah kelengkang. Ah, malas gua nak cerita. Engkorang fikir la sendiri. Engkorang kan dah besar. Kalau dah gatal, mestilah kena garu ye tak?

  • Cerita ni tak abes kat sini. Ni kalau yang ada kereta. Di bawaklah ke Stulang depan sekolah cina tu. Bagi ayat skit, 'Abang nak bawak baby hirup kedamaian malam'. Peh! Kedamaian la shialll. Stylo abes ayat kau.
  • Sampai sana. Berdua dalam kereta. Bukak lagu skitt. Takde Cd, radio Sinar pun jadilah. Bercerita lah berdua. Gelak ketawa. Sayang sana, sayang sini. Tampar dan cubit manja. 'Apa lah abang ni, suka kacau baby, kan dah kena cubit'. Jap. Gua sakit perut nak sambung tulis.
  • Air-cond kereta dah makin kuat. Sejuknya mencanak-canak. Gelap plak ni. Mat rempit pun tak banyak. Nampak orang menjala je. Chantekk. Dia pun nak menjala jugak. Nah! Entah macam mana, bibir bertautan. Tangan menggila naik. Tangan perempuan kat belakang leher lelaki. Tangan lelaki kat mana? Macam biasa, cari G-spot.
  • Makin gila. Makin goyang. Gua tak nak cerita part ni. Bila nakhoda belayar dengan kapal, mana ada brek nak berhenti. Jalan terusss. Tak kesahlah, pakai helmet atau tak. Gua tak tahu.
  • Masa belayar, resah, risau, takot di rasakan. Dalam hati bermonolog 'Kena cepat ni, karang ada orang perasan, naya!' Larhhhh? Tau pulak takot. Pelik betul gua. Dia sambung belayar. Kayuhan di lajukan. Si perempuan bising2 kesedapan. 'Shhhhh, suara slow sikit baby'. Menurut perintah perempuannya.
  • Habis belayar. Keringat peluh menitis. 'Jom-jom baby, kita blah'. Aik? Masa nak belayar punyalah rapi perancangan. Dah abes, nak blah cepat-cepat? Apa punya jahanam la jantan ni. Terima kasih pun takkk kan?.
Manusia oh manusia. Macam-macam hal!

32 ulasan:

Penulis.Sahaja. berkata...

barua cara betul entry ni.
boleh tulis dekat website melayu boleh ni.

Aqram berkata...

haha. gua nunggu jawapan dari WMB ni.

xazryx berkata...

ganas betul entri nih .no censored !

hudhud berkata...

hahaha tbb weh :P

miss nana berkata...

kena buat sambungan. part dah mengandung, buang dlm tong sampah =_="

Stargone berkata...

wuuu, layan layan.. hahaha! mesia buleh!

tia berkata...

celake pnye open blog lu bhai!
terbaek argh! :)

Aqram berkata...

@stargone, hudhud, xazryx dan tia

mekaseh daun keladi. esok2 jumpa lagi.

@miss nana

macam2 tau je nak bersambung part 2. gyahahahaha!

I n n z berkata...

open gile weyhhh ~
haha !

Shahireen Zulkifli berkata...

apsal gambar mamat tu macam lu?

hellioz berkata...

erk, lu da moderate komen sal ade word verification lg?
gyahahahahahah~

hellioz berkata...

LARHH!
gyahahahah~

cukup garam dari johor...
gyahahahahaha~

n3 ni tervaek
ntah bpe byk n3 gwa ckp tervaek tah
tpi ni memaukau sk8
gyahahahahahahah~

LaRH!
gyahahhahahah~

Affan Ruslan berkata...

ni realiti bro. spe citer kt ko. hehe

Aqram berkata...

@reen

haha. tak bley blah ayat lu kannnnn.

@hellioz

vavi! lu dah pakai trademark gua.
haha. LARHHHHHHH?? gyahahahahaha!

kena ada dowh word verification. ngelak ada trojan JK masuk blog gua.

.fadzmie.met. berkata...

peehhh. terbaek shiall entry ko.
hahha.
btw, salam ziarah! :D

mat rempit tegar ekor panjang helmet mahal levi's bundle berkata...

oh. gini cara nak beromen dengan awek. aku akan praktiskan.

Aqram berkata...

@affan ruslan

gua kan pemerhati bebas. gua tahulah apa yg terjadi.

@fadmmie

mekaseh daun keladi. esok2 jumpa lagi.

@MRTEPHMLB

larhhhhhhhh?

Hannani Kamal berkata...

entry of the year LARHHHH ?

Aqram berkata...

@hannani kamal

tak 'year' sangat lah. buat merapu je.

mat rempit tegar ekor panjang helmet mahal levi's bundle berkata...

Lancau lah. Lu memang baguslah Karem. Kenapa aku tak terpikir genting tu tempat maksiat untuk balun bohsia gua.

Tanx karem, aku akan praktiskan.

Aqram berkata...

@mat rempit

hahaha. macam sial kau kannn?

J. Love berkata...

gile detail. gua pun tak terfikir. hmm



btw, GSC ade couple seat.

Aqram berkata...

@ J.Love

KL punya GSC ada lah. Kat Tebrau City mana ada. QB ngan Gurney Penang pun sama takde. Bnyak org pegi Cathay CS jugak.

J. Love berkata...

tebrau city bukan TGV ke? setahu gua semua JJ kalau ade cinema mesti TGV.

if TGV memang takde couple seats.

Aqram berkata...

gua rasa mcm GSC. entah. gua pun dah lama tak pegi. sebab GSC kan ada dua jenis panggung. besar dan kecil. kalau tgk panggung kecil. mana ada kapel seat.

lumut berkata...

terbaik entry ni..
ni sume krn nafsu...

SperMAtids BloG berkata...

depan PAV pun layan!aaah
mcm, fcuki!haha

SperMAtids BloG berkata...

pasal komen bout seat kapel ade or x 2,xpenting kot..asalkan seat
..n wayang..
objectuve,maen selok2..
xkisah seat mne..
itu bukan point..ahhha

Tanpa Nama berkata...

gila ar lu bai...punyer detail ni pengalaman sendiri ke bai..ganas ar luu..

diari.seorang.gadis berkata...

stulang..cantik tmpt tu malam2 kan..suke gak lepak ngn mbe2 (prempuan..ok) kat situ...n byk la jugak maksiat yg kitorg npk..haizz..
tecemar ngn keindahan malam melihat cosway,laut,tapak janakuasa singapore..huuu

ciK gAyah kePOhhh berkata...

haisehhhh !! law cm nie xya cople lerr...madangg kuwa bduaa aderr jerppp setannn dok ngacauuu...erkkk :))

LavenderPurpleMe berkata...

taw tempat...taw cara...taw segala2 nya....soklan saya....mane awk taw sume nih?? uhuk2 ;D