Julai 02, 2010

Kahwin Dah Selalu, Nikah Je Belom. (sambungan)

p/s : Tak habes lagi gua nak cerita, kita renungkan lagi.

  • Angan-angan kunjung tak sudah. Si lelaki asyik berkira, dalam kereta sudah, cinema dah, dalam bas KKKL pun dah, semak? apa barang, HOSTEL, pun dah. Ehh? Tapi hotel belum lagi rupanya. Nah, syaitan dah menghasut. Plan seterusnya kena di rancang. Duit di kumpul. Mak aih, juara betul lelaki sekaranggg.
  • Yang perempuan pun lebih kurang. Tak habis-habis senyum 24jam. Ingat kat pakwe. Rindulah, sunyilah, sepilah. Apa punya menggedik perempuan ni? Mak bapak tak nak rindu. Pakwe juga nombor satu. Di sms nya si pakwe, 'Sayanngggg, rindulah... huhuhu'. Si lelaki membaca riang tak terkata, 'huhuhu' dia kata? Ada can, ini ayat mengajak. 'Hujung minggu ni kita pegi Genting nak?'.Tu diaaaa balas.
  • Plan di rancang. Jadual di atur. Bersama lah naik bas. Naik cabel-car. Ambil gambar bersama. Pipi berlaga. Bahagia. Tak sabar nak rasa sejuk Genting tu macam mana. Amboi amboi amboi. Rapat lain macam. Sejuk lah katakan. Memang tempat syaitan bertendang. LARHHHHH?
  • Sampai Genting, macam orang jakun. Ke hulur-hilir berkepit. Gambar sana, gambar sini, gambar bunga. Penat bergambar, masuk taman tema. Pulun perabih main roller-coaster, main solero, main sini, main sana, main bukan kemain. Semuanya pakai duit PTPTN.
  • Sejuk menggigil. Hotel memanggil. Di bawaknya ke lobby First World Hotel. Jeng jeng jeng!. Check-in, itu sudah pasti. Semalam dua dulu. Baru heavennn. A'ah. Heaven kepala bana kau.
  • Dalam hotel? Gua skip lah. Malas nak cakap. Dah berpeluh, busuk-busuk. Mandi sama lah apalagi. Nanti kat neraka pun mandi sekali. Sabun mana sabun? Apa punya babi la kan?
  • Berapa round? Dari maghrib ke isyak, isyak ke subuh. Engkorang kiralah. Solat pun tak. Terperap. Terhempap. Menganjing. Di atas, di bawah, di hadapan dan di belakang. Semua boleh sapu, asalkan sama-sama bersatu. Hadoiyaiiii!
  • Ah ah ah ah dan Oh oh oh oh. Bunyi macam orang gila. Lintang pukang di buatnya. Habis makwe jadi kengkang. Baru teringat. Kondom tak pakai. Seronok punya pasal. Dalam pun dalam lah. 'Takpe baby, kalau u pregnant, kita tanggung bersama ok?'. Ish ish ish. Boleh percaya ke?
  • Macam kurang sesuatu. Apa kata buat kenangan? Kamera di letakkan. Satu rakaman. Terlarang di ranjang. Tajuk menarik. Buat koleksi. Koleksi peribadi kenangan. Bakal ada di 3gp Melayu Boleh bulan hadapan. Macam sial kau kannn?
Nafsu oh nafsu. Macam-macam hal!

27 ulasan:

safiyyahosman berkata...

entry y bgus :)..bkak minda..:).

apa pun..gud luck untuk u jga..moga dilindung dri berbuat maksiat mcm apa yang u tulis:)

encHIx laNDax berkata...

Terbaeekk

Penulis.Sahaja. berkata...

siot!! kalau ada 3gp tu, foward kat email aku.

diriku berkata...

mcm2 blh jd skrg..

Tanpa Nama berkata...

ahahaha..sempoi post nih! i likeee~

Aiza J berkata...

haha!
suka baca blog lu!
blog mcm ni lah gua suka layan!

Parkcheek Chun Li berkata...

nanti kalau ko jumpa sesapa yg nk record dorg nye bahtera nakhoda bagai tuh...suh dorg record HD ok...jgn 3gp...ssh nak cam....

cam shial sape yg record tuh...budus

*maaf....geram sat

Aqram berkata...

@encik landak, saffiyah osman dan diriku

terima kasih daun keladi. esok2 jumpa lagi. selamatkanlah diri kita dari nafsu menggila.

@penulis sahaja

LARHHHH?. dah keluar link dia kat mediafire. kau try google 'aksi di genting'. nice one!

MrNamie berkata...

nice doe...

Aqram berkata...

@aiza

layan melayan kan aje.

@Pakcik Chun Li

LARHHHHH? baik boss!

@Mr Namie

mekaseh daun keladi. esok2 jumpa lagi.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro berkata...

3gp? 3 gay 1 pondan ? dasat !!! wa kagum sama lu haha

AREku berkata...

agree beb
zaman skrg mcm2 hal
stakat romen2 tu biase
tp da romen dpt hasil
g buang
bodo tol
bile la nk kiamat ek ;p

hellioz berkata...

sambungan tervaek!
gyahahhahhahhaah~

zainudin berkata...

ish ish..
kawal nafsu kawal nafsu

Aqram berkata...

@Takamine

istilah lu memang berdekah.

@areku

setakat ni, gua belum nampak depan mata mcm mana pasangan 'Terlarang di Ranjang' buang anak. tapi, gua rase, time dia nak letak tu, mesti bercampur baur perasaan dia kan?

zuri amani berkata...

thumbs upp :))

utk renugn bsame

J. Love berkata...

another detailed description. hmm lagi dan lagi.

*gua terfikir something sebenarnye dan rasenye tak elok nak share di sini*

kah kah kah!

Aqram berkata...

@ J.Love

gua dah boleh agak otak lu kaler ape. kah kah kah!

share nga gua kat FS la. amacam?

DuniakuAbstrak berkata...

otak aku tuka kaler ble bace entry2 ko nih..haha

layann..

johndoe berkata...

membuka pekong dada sendiri hahaha

cikgadis konfiuss berkata...

good job! cehceh! haha
tp srius ni...best! =)
pandai ko..mcm tgh berpantun pun ada

cik shara gadis bunga berkata...

terbaik wok !
shara suke~

SnowladieS berkata...

astagfirullah.. haha ni rupenye kamu buat ye . hehe

bye!

SperMAtids BloG berkata...

ko memang terbaik!

MATAHARI berkata...

LOL. terperinci punya. fuuuu

Tanpa Nama berkata...

Nie kau tulis berdasarkan pengalaman kau k,atau pengalaman mak bapak kau ..
sbb aku aca bnd nie,mnunjukkan kau mmg ade pengalaman,kalau tak tkd kau tuliskan ..
or bnd ni mmg pengalaman keturunan kau,well sape tau kan ..
lancau kau la,nk rndhkan martabat org dgn smua ni ...

ciK gAyah kePOhhh berkata...

gelak2 betoiii gayahhh bace..dekahdekah :))