Julai 07, 2010

Makwe 2 : Lisa Suriani


Cuba teka yang mana satu Lisa Suriani?

p/s : Kalau nak buat bini, yang mana satu engkorang pilih?

8 ulasan:

Awang Joe berkata...

sumer nmpk sama jer...ninja...hehe...

Tanpa Nama berkata...

Boleh tahu, apa maksud entry ni? apa maksud anda lampirkan gambar kat atas?

c's berkata...

maksud entry?

=))
sengaja kot buat pembaca sendiri tafsir kemudian boleh reveal true hidden side orang (yang biasanya kebanyakkan suka tafsir benda sebagai sarcasm)

ops lupa jawab soalan, kalau nak buat bini mana satu nak pilih, saya nak tengok profil diorang dulu XD, kalau ok, proceed tanya tengok berdepan depan mak ayah

ops tapi saya perempuan, jd sy mengatakan sst yg saya xbuat.. sorry~

even force marriage n arranged marriage have been implemented n the concept is often mistaken dari dulu sampai sekarang throughout the earth without any exception to any region (kaitan bagitahu?cdgn utk entry baru blog ni best kot tajuk ni vimeo.com/15846990 )

xpe ke guna anony? xpelah, dah sign in XD

free compass berkata...

apa tujuan bergambar kalau semua dah tutup. paling tidak pun bukak la purdah tu.

AlexiaAqram berkata...

pandaiiiiiii!

Tanpa Nama berkata...

dah org tutup, ko suroh bukak.
ko memang takde otak.

peta harta karun berkata...

kepada tanpa name kt atas aku ni..

der..mamat free compas ni bkn la bodo nk bg komen mcm tu...lu pikir la skit...kenape dia komen mcm tu...

Uwais Al-Qarni berkata...

sebab tu bila dah berpurdah kita dah tak nilai org ikut rupa paras..kita akan nilai dengan mata hati..hebat betul Allah..subhanallh!