Julai 04, 2010

Makwe


Apa barang layan bola? Layan perempuan lagi best dari bola. Kan? Jiwa pun tak sakit. Sejuk pandangan.

p/s: Kalau empunya gambar ini membaca blog ini, nak tanya. Boleh berkenalan?

14 ulasan:

Penulis.Sahaja. berkata...

runtuh hati aku karem tgok gmbar tu.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro berkata...

hai.nama say Julia Bontot

awk?slmt berkenalan

Fiq berkata...

siezly macam penah nampak muka ni...tapi di mana ya?????

hellioz berkata...

ah wek sape tuyh?

Aqram berkata...

@apit

Kau runtuh. Aku dah lintang patah membujur lalu ha.

@takamine

hai julia. a/s/l ?

@Fiq

cari cepat, aku nak berkenalan. gyahahahaha!

@hellioz

aku cari2 kat google.

azizie.com berkata...

jiwa menjadi tenang.

illianahidayah berkata...

cun!
mana grab gambar ni..?
muahahhaa...

Aiza J berkata...

oi kat mana dpt cari gmbar ni ha?
myspace??
tgk mulut aku dapat agak :P

Aqram berkata...

haha, aku cari2 kat google, picasa, flickr, dan macam2 lagi.

BroSKL berkata...

apa da, aku pikirkan aweks lu.. rupanya rembat kat google ek.. hak3..

P/S: comelnya dia..

Aqram berkata...

Larrhhhhh? kalau awek gua. takkan nya gua nak tayang kat orang ramai.

Tanpa Nama berkata...

ko mmg suke nk memfameskn orng ea.
bgus la kao.
i LOIKE!

Tanpa Nama berkata...

kesian budak nie..klo die tauuu..

SperMAtids BloG berkata...

ilang mud bce entry2 ko dowk..tgk minah nie! terbaik..!
tp ak xhensem, kompem awek aku cun mcm nie nnty!ahha