Ogos 10, 2010

Fitnahtun Al-Bontoti

Dari laman www.freeourmind.com. Laman konspirasi Mason yang selalu di perkatakan oleh pengamal isim-isim.


LARRHHH? Apa kejadahnya nak mengaitkan roda meriam dengan rotary christogram? Eyh? Kalau meriam takde roda, takkan nak pikul ramai-ramai kot bawak meriam. That's why Arsenal di gelar The Gunners. Lambang meriam. Meriam yang common ada roda. Tu je. Apa yang kalut sangat sampai di kait dengan keagamaan dan konspirasi? Oh, come on lah. Jangan main petik sebarang beb. Jangan main sebat buta-buta. Ni bukan free our mind, ni namanya menanam ideologi fear, ideologi hatred. Makin tertutup mind tu ada lah. Hadoiyai. Bola je punn.

p/s: lainlah man u. terang lagi bersuluh digelar red devils. ishh, hebat betul boleh kawan dengan setan ni. takpelah, nanti aku suruh arsene wenger tukar jadi lambang keris, puas hati?

6 ulasan:

MAM berkata...

haha,
macam2 weh....b.t.w...nice blog...
aku penyokong Liverpool...lalalala~

AliceAqram berkata...

weh. liverpool pun ada unsur masonic bak kata free our mind lahh. hahah!

adzuan aziz berkata...

haha.selamat ramadhan bro;)

Khairul Aizuddin berkata...

sebenarnya dalam part ni, tak leh bias sangat karem. kebetulan benda yang salah itu, benda yang kita suka.. so, kita kena tgk dari prespektif lain. just enjoy the game la bro.

AliceAqram berkata...

haha takdenya nak bias. kan aku dah ckp, bola je punnn. yang sorang tak kesah, yang sorang nk populariti agama, yang sorang true fanz. aku? alahaii, tak mati lah kalau tak tengok bola..

Paria Perawan berkata...

Serius deme da taksub yob oi!
ahahahah
teman ngikut aje!