Ogos 24, 2010

Jersey For Sale





Ok. Hari Sabtu ni gua nak pergi Padang Besar beli jersi-jersi bola yang di kirim oleh member-member. Kat sana harga jersi bola boleh dapat murah. Kualiti pun boleh tahan. Bukan setakat jersi EPL, jersi Barcelona ada, Real Madrid ada, Inter Milan ada, AC Milan ada dan macam-macam lah. Sapa2 berminat nak beli jersi, boleh kirim dengan aku. Yeah, aku jual jersi, khas untuk pembaca-pembaca blog gua ni. Harga dia around RM30-40 something, boleh tawar-tawar lagi. Kalau termasuk harga pos buat mereka yang jauh dan berminat beli, dalam RM50 la. Kira murah lagi berbanding kalau lu orang beli kat tempat lu macam kat KL yang jejak RM60-80 something. So, apa lagi boleh mesej gua terus kat YM gua untuk order. Email YM gua ialah chalkshailer@yahoo.com.

Beri kan jersi apa lu nak beli, saiz dan nama lu orang, n mestilah no phone sekali senang nak kontek.
Mesej gua sebelum hari Sabtu. Lambat menyesal wooo.
Beli jangan tak beli! Chalo!

6 ulasan:

siggplus berkata...

baju melayu ada jual tak dekat sana?

AlexiaAqram berkata...

ada. ang nak mercun sekali?. thunder clap. tervaekk!

Shahireen Zulkifli berkata...

gua nak weyhhhhhhhhhhh..
untuk perempuan ada?

AlexiaAqram berkata...

ada rasanya. aritu tengok ada org beli. nak?

Shahireen Zulkifli berkata...

nakkkkkkkkkkkkk.. gua nak arsenal ngan barcelona. berapa bang? gua bank in.

.Gory. berkata...

Tolong usha jersi fc st. pauli, kaler oren