September 20, 2010

Pesanan

Gua akan agak sibuk dalam tempoh 2-3 bulan ni. Sorilah kalau tak dapat bercerita cinta dan membebel. Nak buat macam mana. Komitmen banyak. Ceh, lancau.

Pasal apa edisi Makwe melonjak naik sejak akhir-akhir ini? Pelik gua. Korunk suka tengok perempuan hot eh? Suka korunk eh. Melampiaskan nafsu dalam blog gua. Takpe-takpe, gua paham. Free of charge.

Ada seorang budak bernama Natalie Chin telah curse gua sebab pakai gambar dia. Dia marah, kawan2 diorang pun marah. Masalahnya, gua bukan kenal mana pun sapa empunya gambar tu. Tau nama je. Jumpa pun tak pernah. Gambar dia cantik. Gua letaklah. Bukannya gua hack dari lappy dia pon. Amek kat Google, tanyalah google kenapa gambar tu ada kat situ. Dunia maya mana ada private sangat. Nak private, baik jgn upload gambar. Print je gambar letak dalam book album, bagi org terdekat je tengok. Nak puas hati, print besar lekat depan pintu rumah. Ni upload kat fesbuk, flickr. Private lah sangat.

Gua bukan suka pun letak gambar sendiri. Kalau gua letak, tak guna lah gua buat blog misteri kalau orang banyak kenal identiti gua ye dak? Abes gua kena rage 3-4 hari ni. Masalahnya, gua bukan menyamar jadi Natalie pun. Gua Alexia Aqram binti Daniel Mokhtar. Letak nama sendiri. Apa jadah gua nak jadi Natalie Chin? Tak nak gua jadi cina. Cina masuk neraka. Ceh, ayat rasis ke ni? :P (korunk kena tengok cerita Gadoh, baru faham)

Apa-apahal pun, gua teringin nak pesan kat J.Love agar kalau mendengar Damn Dirty Apes dan Explosion In The Sky, kalau boleh jangan mendengar semasa aktiviti di ranjang. Bahaya. Dan kalau boleh jangan solo-solo dengar. Bagi lah si Hellioz tu dengar sekali. Baru cun. Boifren kau kan. Takkan nak kedekut.

Anyway, thanks kerana membaca blog gua yang super-dumb ass ni. Jumpa lagi next time. Chalo.

8 ulasan:

siggplus berkata...

apsal tak boleh dengar di ranjang?

haha apa yang kau cakap pasal gambar tu, tepat 100%. jadah kalau tanak gamba kena hijack tak payah tangkap gamba, senang. tak tau ke setan2 bnyk meliar dekat flickr cari gambar seksi?

MOFASAD berkata...

ang nak pi mana?

baru gua tahu nama lu Alexia Aqram binti Daniel Mokhta

ekekeke

perempuan rupanya.. igtkan lelaki.. dari dulu gua keliru dengan identiti lu..


t.c

AlexiaAqram berkata...

@siggplus

haha. tak boleh dengar di ranjang. stim nanti... hehehe.

terima kasih kerana lu berfikir dengan gaya logika kelas pertama seperti yg gua fikirkan. saya yakin rakan-rakan blog kita lain seperti helly, mofasad, makcik jlove, fiq dan lain2 bersetuju dengan pandangan saudara. ni rasa mcm nak troll org ni karang ;P

@mofasad

gua kena travel. bekerja.

sedap kan nama gua? sesuai tak dengan nama lu? hehehe.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

ada gak yg gersang sampai cam tu

MOFASAD berkata...

travel hati2

jumpa lagi

J. Abdullah berkata...

tak perlu ke ranjang pun gua dah klimaks sorang sorang. macam mana ni?

time gua nak saman lu sebab buat gua addicted to those bands, time tu la lu ngada ngada nak hilang kannn??!! cibs!

Hellioz berkata...

aish...
jangan le sebut gwa dgn jlo kuat2
nanti fans jlo marah meyh~
gyahahahahah~

lu nk g mane?
ekot!

gyahahahahahah~

AlexiaAqram berkata...

@brutal a so

haha, kalau ada. kau nak?

@mofasad.

eyhhh, mekacehhhh.

@J.Abdullah

first, sedap nama.

2nd, do you need an extra hand? ;P

3rd, hahha, sorilah lads. next time bebeyh.

@hellioz

oh, EIIIIIIIIINNNNNNNNN. muaxx!