November 11, 2010

Meet Meytal Cohen

Meytal Cohen. Hot-chick yang terer giler main drum. Setakat lagu Slipknot - Duality dan Avenged Seven Fold - Almost East tu pejam mata je dia kasi hentak double pedal tak henti-henti. Ketukkan snare dan hi-hat yang bersilang-silang tetapi tetap cool ketuk senyum-senyum macam takde apa berlaku.

Hot-kan? Lagi pulak main drum, super-hot! Video bawah ni lagi gempak. Toxicity dengan dua violinist yang mantap gilerr.


p/s: Alexia pandai main trumpet. Gua boleh main guitar. Ok lah tu. Boleh buat band. Nama band kami, Merak Angkasa.

5 ulasan:

Fiq berkata...

merak angkasa? nama tu macam penah dgr kat mana2.. pakai alexiaaqram pon da mantap dah.

ha..aku teringat dulu main hentak2 drum gak. abes berketol betis n arm aku.besar gabak!

princeduyong berkata...

merak angkasa tu...try la pujuk dia...mesti dia nak tu..

MOFASAD berkata...

video tak leh men

celaka


apa2 pun dada dia hotttt


kah kah kah!

JR berkata...

sky peacock. mmg hits ar!

AlexiaAqram berkata...

@fiq

jalan singkat nak jadi body-builder

@princeduyong

sape? alexia? haha. tengoklah nanti.

@mofasad

plug-in flash lu ada problem maknanya tu.

@jr

biasalah..