Disember 08, 2010

Menjengkelkan 2 : Alahai Tukang Komen.

Maksud aku, saaaaangat menjengkelkan dengan blog aderberani dot blogspot dot com.

Pergi ke blog orang lain.

Komen sesuatu yang tak puas hati dan adakala komen masuk dek akal dekat blog orang lain. Tapi, banyak komen yang tak puas hati di buat dari komen masuk dek akal.

Kerana.

Selepas itu sebuah entri baru akan di tulis penulis blog aderberani ini menceritakan ke-tidak-puas-hati-an dia, kesedihan dia, konon bijaknya dia, dan copy-paste balik segala bagai isi kandungan blog orang lain itu dan tak lupa copy-paste komen yang dia tulis dalam comment box blog orang lain itu.

Heh. Kerja bodoh.

Tak puas hati dengan orang lain atau dah takde kerja? Tunjuk pandai? Eksyen tunjuk juara? Tunjuk gangster?

Ni bukan schizophrenic. Ni namanya takde pasal, cari pasal.

Macam bagus. Kalau bagus, kenapa tak buat entri topik sendiri? Idea sendiri., bukannya entri kritik orang lain. Tak salah nak kritik, tapi ada step dia. Alexia pernah jugak kritik Lucius Maximus dalam entri ini. Namun, kenalah ada respek. Cubalah jadi normal macam orang-orang lain.

Ke nak jadi rare? Best ke jadi rare? Best ke jadi juara mengkomen? Juara tak puas hati tunjuk pandai? Best la sangatt? Kejar trafik? Nak orang lain calonkan dalam Blog Pilihan Malaysia? Nak sangat? Ambek lah.

Hmm. Tengok, tak pasal-pasal aku pun terlibat buat post untuk kritik blog orang lain. Sapa punya kerja? Sapa yang ajar? Sapa yang pengaruh? Hmm, dah la tu ;

Arguing on the internet is like competing in the special olympics. Even if you win, you're still retarded.

Untuk yang kena kritik ni. Jangan marah ok, anggap lah aku ni nak popularkan kan blog baru 4 bulan kau tu. Sekian. Chalo!

25 ulasan:

Hellioz berkata...

hi 10
lulz~

MATAHARI berkata...

haha. indeed, another retarded is born.

AlexiaAqram berkata...

@hellioz

yeahhh!! tumbukan padu ke udara!

@matahari

for real dude. for fuckin real ada orang macam ni.

sastraboy berkata...

gila budak tu eh. semua dia sapu.

haha.

Amoi berkata...

aku pernah kena dengan budak ADERBERANI tu!
kalau kau perasan entri lama-lama dia ada dia komen pasal entri pengejar nuffnang aku tu.
i dun give a fuck for it.

HI5 mang~

shah amirul berkata...

baru 4 bulan dah pandai menyalak.hebat! :P

Awang Joe berkata...

cita cita dia nk jd peng-komen cm juri dlm american idiot tp x kesampaian...hehe...

The Poyo Me berkata...

ahahah...dlu pernah pergi blog die. sekali saja. sebab blog pasal ENTRI BLOG orang lain adalah useless taik. erggg! hahahaha...

tp troll die syok gak nih.
entah2 2,3 blog post die akan wat psl ak.
lagi best dari troll mazidul kot. ahahaha

eiffel berkata...

kehkehkeh...

apsal dia xkomen terus jerk kt entry org yg dia troll tuh?

baru ku tahu, setiap entry dia tuh smuanya berdasarkn entry org...

aku syak dia ni sbnrnya xderk idea la..ko rasa mcm mne?

Elena Reeney berkata...

haha. memang cibssss.. apa ade hal kan? xpayah guna otak tulis entry. buat serang balas je. first entry gua kat terfaktab dah terkena. tapi gua apa ada hal. kira dia orang promote sekali ah link terfaktab weyh. haha.

AlexiaAqram berkata...

@sastra boy

mmg kerja tukang sapu kot. takpelah, rezeki halal gak kan?

@amoi

aku tau kau pernah kena. aku faham. rasa nak lempang pun ada kan? haha.

@shah amirul

woof woof woof. dia suka dak? heheh.

@awang joe

analogi lu memang terbaek.

@thepoyome

SERBANITAS je kata troll tu tak bagus, tak menarik, tak seronok.

@eiffle

aku setuju. mmg takdak idea. curi dengan 'halal' idea orang lain. dasar melayu puaka.

@elena

sebab dia copy-paste entri terfaktab tanpa bertanggugjawab sambil meletakkan header terfaktab besar2 kat blog dia tu lah sebab aku berangin. obvious sial. nak troll pun tak payah lah menunjuk sangat. berlagak pulak.

bab promo, tu aku ucap gak lah thanks. bagilah sikitttttt.

ururules berkata...

wei. biarlaa.. dia nak keutarakan idea baru dia tuh.. lain drpd yg lain pe..
bagi la can kat dia..

ahahahahahah! NOT!

tapi aku dah terkene. tuh la. sape sruh komen kat blog dia. kan dah terkene. ceh.

Al berkata...

hahah
panas jgk topic nih



hai alexia,
first time dtg sini
thanks to hellioz...

Yatre Hayati berkata...

wah gosip baru. aku nak usha aaaaa

Irwan berkata...

hahaha...kengkadang, nafsu boring datang, maka nyamuk mula menyerang

biaser arr. Arqam..Aku baru jumpa blogging ni...syok gak..Hidup balik nyawa IRC aku...

Ada yang balas dengan entry jilat bontot. Ada yang balas dengan entry baling batu sembunyi tangan.

Aku tak kisah...Asalkan balas...

Anyway, thanks! And I'll try to comment in each of y'all pages...

Ada gak motivasi...

;p

AlexiaAqram berkata...

kau tak payah menyibuk lah. balas-membalas konon.

kau pergi uruskan dunia skizo ciptaan kau tu. kau ingat ada orang peduli yang kau baru nak jumpa dunia blogging kau lah?, nyawa IRC kau lah?, tak harap nak layan lah?.

motivasi kepala hangguk kau.

Irwan berkata...

eh? cam marahhh jer? Kahkahkah

Hellioz berkata...

nami pon skizo gak brader.
tapi takdela wannabe sangat cam lu.
kah3~

ade gak si bodoh yang mengaku diri sendiri skizo.

si bodoh amazed me.
lulz~

AlexiaAqram berkata...

aduhai.. macam mana ada wujud orang macam ni helly?

aku pelik lah, helly. gua bukan nak butthurt mana pun. tapi, ish.. menjengkelkan. menjengkelkan dengan sifat manusia dalam blog yang buat dunia blog macam alam realiti taik dia.

hadooii, gasak kau la nakkkk.

i'msosupernotcool berkata...

fuck.

this is fani.

Dark Half berkata...

read between the lines la dey!
schizophrenic is not about irwan confessing dia skizo pun. ia satu koleksi.korang just don't geddit

apa yg pelik, ada commenter kat sini yg kutuk irwan kaw2 tp kat lg 4 blog dia yg lain,siap puji2.now, who's retarded?

ini la org ckp main terjun kolam je, x tengok ade air ke tak..kahkahkah

AlexiaAqram berkata...

koleksi?

kasihan...

muda-muda dah gila.

Irwan berkata...

bagus...

biaser arr dark..bukan semua orang pergi melawat hospital masa tak sakit, atau bersemangat nak jadi volunteer masa dunia ditimpa kesusahan.

diorang sibuk dalam dunia diorang...dunia faktab

takper...yang menilai pun, bukanlah mereka ni

piNky LuCiA berkata...

kalau nak cari pasal, tarik nafas sejenak. hembus. dan fikir. hehe

fadh ^_^ berkata...

biau le. belog die. nak watpe pon biau le.
macam belog ni.
boleh tahan banyak jugak kutukan kutukan yg diberikan kepade orang seperti fatin liyana walaupon dalam stail yang pelik. iye dak?