Disember 15, 2010

Realiti Hubungan Seks Dalam Percintaan Remaja Melayu Zaman Sekarang.

Kita abaikan dulu definasi seks antara couple menurut apa yang di ajarkan dalam agama Islam. Agama kita secara am-nya. Sebab, kalau bila kita kaitkan dengan hal ehwal Islam, konfem jawapannya HARAM, BERDOSA, LAKNAT, NERAKA dan mungkin BABI. Dan aku terus -terang bagitau, itu semua dah amat selalu jawapannya. Seperti dah tak menarik bila di ulang benda yang sama. Masuk telinga kanan, keluar telinga kiri. Kan?

So, cekidout yo!

Mengapakah remaja melakukan hubungan seks?

1. Sedap
2. Sedap
3. sedap
4. Keseronokan
5. Kesetiaan
6. Ketagihan
7. Mencuba perkara baru
8. Di paksa
9. Terpaksa
10. Di rogol
11. Merogol
12. Ajakan kawan-kawan
13. Di ajar ibu bapa
14. Meniru
15. Cinta
16. Cikgu ajar
17. Saje suka-suka

Bilakah remaja melakukan hubungan seks?

Bila ;

1. Dah kahwin
2. Jatuh hati dengan pakwe/makwe/yang diminati
3. Hari jadi
4. Hari Merdeka
5. Tahun Baru
6. Hari kekasih
7. Malam minggu
8. Hari raya
9. Malam jumaat
10. Dah gatal/gersang
11. Lepas menonton porno atau lihat apa saja yang lucah.
12. Line clear
13. Lepas spm
14. Mama dan ayah tiada di rumah.
15. Bercuti bersama
16. Berduaan sebab berdating.
17. Boring-boring
18. Rasa rindeww sangatt.

Di manakah remaja melakukan hubungan seks?

1. Rumah yang line clear
2. Hotel yang JAWI tak serbu
3. Dorm/Bilik Asrama yang hujung
4. Dalam kereta yang cermin tinted
5. Tandas yang jarang orang masuk
6. Semak yang tebal
7. Tepi pantai/tasik/air terjun yang tak ramai pengunjung
8. Padang yang sunyi
9. Lorong gelap yang betul2 gelap
10. Tepi jalan/lebuhraya yang tak sibuk
11. Panggung wayang yang kurang penonton
12. Lif yang ada button stop.
13. Taman bunga yang terselindung
14. Kedai yang tak ramai customer
15. Pejabat selepas waktu bekerja
16. Tangga flat, tangga shopping complex yang takde orang lalu.
17. Rumah terbengkalai.
18. Kebun sawit.
19. Pondok durian.


Jadi, ada lagi yang tak di senaraikan? ha, cer criter..cer criter..

p/s : budak skizo takde surat doktor kalau nak menyibuk, pun boleh. kan dia suka imaginasi. nah, imagine lah.

10 ulasan:

MATAHARI berkata...

mengapa?

eksperimen di sekolah mengenai perjuangan sperma medapatkan ovumnya menarik perhatian

gagal melawan ereksi yang mencanak-canak

tarikan daya magnet yang xmampu dielakkan apabila kulit bersentuhan




bilakah?

apabila masing2 merasakan penangan yang bahagian di bawah mesti bersama untuk menguatkan tali percintaan.

di manakah?

depan tasik dalam semak dalam gelap tepi kubur (yang ni mmg pnh blaku dgn pki bj sekolah lg)



FUU

AlexiaAqram berkata...

hahaha! tepi kubur!

kenapa aku tak teringat eh?

BWAHAHAHAHAHA!

Awang Joe berkata...

dalam kilang...blkg mesin...hehe...

faiz berkata...

kenapa pokok durian pun ada? bahaya kott..hahaha..

Ohujan Tasneem berkata...

astagfirullah...

tambahan.. bila otak dah ada 'macam-macam' semua boleh jadi

Is berkata...

nak tuntut nafsu, mane2 boleh jadi.

Tanpa Nama berkata...

tempat yang aku pernah romen:

1. Rumah yang line clear
3. Dorm/Bilik Asrama yang hujung
5. Tandas yang jarang orang masuk
9. Lorong gelap yang betul2 gelap
11. Panggung wayang yang kurang penonton
12. Lif yang ada button stop (hampir kantoi ngan sekuriti)
15. Pejabat selepas waktu bekerja
16. Tangga flat, tangga shopping complex yang takde orang lalu.

syaitankah aku?

Tanpa Nama berkata...

ai mcm bpengalaman jew..hahahah

fadh ^_^ berkata...

banyak pengalaman lah....
salute!

kid berkata...

tambah sikit.bilik karaoke.