Januari 11, 2011

Makwe 14 : Secretary Nakal


Macam biasa, aku google 'awek muka cute'. Scroll-scroll, tadaa! Jumpa yang ini. Yup, wajah secretary nakal. Kalau duduk pejabat, mau CEO, datuk-datuk, nak sapu cepat-cepat. Hehehe. Aku tak kenal sape perempuan ni. Kalau dia baca blog aku, i'm just wanna say, hi sweetie! Boleh I dapatkan nombor telefon rumah you?. Winnnkkk!

p/s : Gatal bukan kemaen!

27 ulasan:

Qien Hikari berkata...

haha ! mmg cute .
tapi kenapa no fon rumah jep ?
zaman skrg org minta no hp . =D

MATAHARI berkata...

hehe, thesis reference jangan lupa, der. lol.


ok. sapa lagi nak rage back up si sweetie ni.

erk, aku melihat di bahagian dada. yang tak ter'....

anak abdullah berkata...

aku nak komen tang "gatal bukan kemaen".










#kemaen

AlexiaAqram berkata...

no phone rumah lah baru classic.

a'ah. lupa thesis reference. eh, aku ada sebut google. keh keh keh. kemaen kau nak tgk bhgian ter tu je kan? hahah!

zaira berkata...

LOL bro kau memang suka cari gambar kat google pastu buat post kan??

hahahahahah


:DDDD

AlexiaAqram berkata...

zaira.

benda paling simple. ringan dan pantas.

Encik Tikus berkata...

lensa mata gua rosak tengok semua nie, kah kah

AlexiaAqram berkata...

sebab itu di namakan lensarosak. wa de hell??? hahaha!

cik 18 berkata...

gua rase lu perlu sediakan ubat sakit mata skali...

ngeh ngeh ngeh

The Sharkox berkata...

bro, baik2...nanti ada yang claim kata itu hak dia, dia haramkan pulak..hahahaha

PointBlankRambler berkata...

ahahahahaha aku tak sabar nak tengok anon2 butthurt komen kat sini LOL

Tanpa Nama berkata...

wei tu gambar aku!!
sila buang yer..
arahan!!!!






p/s: aku tipu jer ...jgn marah hahahahahahaha....gurau jer beb....

eiffel berkata...

kahkahkahkahkah!!!!camtaek plak anon kt atas ni! xDDDDDDDDD

AlexiaAqram berkata...

@sharkox

hahahahaharam jadah! ;p

@pointblank

ok, aku dah beli super ring utk menyaksikan kemungkinan.

@tanpa nama

ahaks!

@eiffle

hehehehehe. :DDDDD

seorang mamalia berkata...

dah pakai contact lens pon pakai glasses lagi tak paham aku =.='

Cik Cammy Lia berkata...

haha mcm2 la lu alexia

AlexiaAqram berkata...

@mamalia

tu tandanya dah nak mampos! heheheh.

.perempuan sewel. berkata...

cool ! -,-

MY HEART berkata...

baru nak cakap tu gambar aku hiks.....


sila credit. kalo tak nak credit sile buang... eh! delete

^_^

Sca Ndx berkata...

anon dah kena block ke
haha,
weh no phone rumah?
macam iklan telekom lak.hehe

Tanpa Nama berkata...

bila tgk gmbr ini, teringat aku scandal Bekas Presiden USA, Bill Clinton dgn Monica Lewinsky...hehe

impian kebanyakan boss untuk terima 'layanan istimewa'..

kalau nak tahu siapa monica, layari:

http://en.wikipedia.org/wiki/Monica_Lewinsky

AMOI KUSUT berkata...

eh, ramai lak yg cakap gambar tu gambar diorang.
itu gambar saya okey.

hahaha.
entri ini kelakar.
xmarah pon.
psl no tel tu, nnt i buat entri khas utk u yee..

zool berkata...

amoi kusut --> saman blogger ni cepat. dapat duit bahagi dua ye..hehehe

maiMOONyet berkata...

sampai hati lu ambik gmbr awek wa. wahahahaa :P


amoi ni jadi secretary nakal? terbaik! muahah xD


ops! liez, jgn marah daku :P

Fathin_junho berkata...

wah, popular ko ea liez aka amoi kusut..!! hahaha

Huda Luna berkata...

hahah x pasal2 liez pulee

AlexiaAqram berkata...

eh, tuan punya gambar dah datang?

hai liez!

sedap nama. sungguh urban. steady lah cik liez! hik hik.

muax! XOXO