Februari 07, 2011

Harommm

Saya ingin menyeru kepada anda semua, sebagai ulamak, saya perlu mengatakan ini.

1. Sebenarnya adalah harommm untuk kita sebagai lelaki memakai baju ketat senteng yang menampakkan kesasaan badan kita sambil bermain laptop di gym. Ini kerana, baju yang ketat itu bila kita pakai waktu solat, kita sujud, belakang baju kita akan automatik terangkat dan menampakkan lurah hitam ataupun tulisan pierre cardin. Di situ, telah menyalahi syarat sah solat yang mahu kita menutup aurat dengan sempurna. Malah, berbonjol-bonjol kerana badan yang sasa boleh mendatangkan ghairah pada mereka yang mempunyai zakar mahupun puki.

Bawalah kain pelekat cap gajah duduk kemana-mana supaya mudah untuk kita mengerjakan solat. Ingat, broadband bukan kain pelikat. Tak sepatutnya untuk kita kehulur-kehilir bawak laptop, kamera dan beg yang dipenuhi carta, kertas kerja tentang perancangan segmen bersama bloggers, dan em el em.

Namun, wajib untuk kita membuat satu artikel berkaitan tentang siapa bloggers popular yang telah memberi 'hye-hye' kepada kita, yang telah memfollow kita, mahupun yang telah memberi komen dalam artikel kita. Ini penting dalam menjadikan dunia blog lebih berakademik, inovatif, serba unggul dan improvasi dalam menaikkan trafik yang sememangnya sesak di musim perayaan.

2. Sebenarnya couple itu harommm, dan kita boleh direjam jika kita ada couple. Malah, kita boleh di sebat sebanyak 80 kali di hadapan orang ramai kerana kita telah mendekati zina. Zina itu berdosa walaupun surat-menyurat sekalipun, apatah lagi dalam langkah-langkah mengenali pasangan sebelum berkahwin, ia di kira sebagai mendekati zina. Lebih perit, jika kita mendengarkan lagu Now That I Can See, kita juga boleh di hadapkan ke mahkamah syariah kerana bersubahat dengan couple.

Kita tidak boleh menyangkal fatwa dan jatuhnya hukum ini kerana hukum ini ostat-ostat yang mendalilkannya dan di perakui oleh para alim ulama yang duduk dalam kelas aristokrat. Semua orang kena menghormati alim ulama aristokrat terutamanya yang memegang jawatan menteri besar kerana jika kita tak menghormati ulama, jangan harap kita dapat pergi kebulan, mencium bau syurga dan mendapat sepasang terompah sebagai berkat.

Hukum couple atau berpasangan ini meliputi semua aspek termasuk pasangan badminton, pasangan tenis, pasangan kerja, pasangan atom, gandingan Drogba-Torres, Aidil Couple dan termasuklah pasangan sehati berdansa.

3. Sebenarnya ini saja yang saya ingin cakapkan.

Asalamualaikom!

p/s : I'm simultaneously testing the reverse-psychology and sarcastic. How about that?
p/s : I'm in love with sarkasis! You all should love them too! Ewww.

22 ulasan:

M. Faiz Syahmi berkata...

comrade ke-1000 sarkasis datang melawat dan saya approve entri ini.!

sastraboy berkata...

bagus. lepas ni tolong ambik turn untuk dimasukkan dalam entri saya lepas ni ye.

-bung ben.

AlexiaAqram berkata...

risau saya dengan tujahan 1000 satu malam yang boleh merembeskan bendalir-bendalir putih kerana saya yakin saya akan ketawa tak henti-henti.

MATAHARI berkata...

mode penjilat bontot:
mana ada haram. badan canggih kan anugerah tuhan. haruslah tunjuk.
dekat gim tu untuk kuatkan stamina atas ranjang tau. baru paling pawerrr.
broadband tu boleh ikatkan hubungan ukhuwah apa. tak haroom.
seribu tu, abam bee sanggup redah demi follower2 dia.

2.aum!

mode diri sendiri: guling-guling ketawa.

AlexiaAqram berkata...

penjilat bontot tegar :

EWWWW. tasuke tasuke tasuke lah awak kutuk2 oraaeengg.

che'ila berkata...

abang Bie..?
oh aku faham.

theblabber. berkata...

coincidently, i wrote the same the as the point no 1.

*are we talking the same language here?

haha

zaira berkata...

eeeeeyek rasa nak muntah. tu tu nama tu.

*penjilat tuuuuuut*

eszol raar berkata...

sebenarnye...

muke sy naik jerawat sbb steroid

malu nak letak gambar close up

Sca Ndx berkata...

ea boleh lah seribu. apa ada hal
stamina kuat selalu pergi gym
setakat kelik2 1000 blog.apa sangat

PointBlankShot berkata...

bhahahhaa!

entry berselirat dengan unsur sarkastik

gua suka!

eiffel berkata...

owh, baru sy tahu haromm rupanya! lol~


eh, tahun baru, template pown barulah...ingtkn slh belog tadi xP

SiSagaPutih berkata...

cibai tol. tak pasal2 aku tergelak kuat2 kat opis. haha

nak jadi yg ke 1000 la haha

kEBayA SeNDaT SePaTu MeRaH berkata...

alexia aqram mmg pndai bermain kata.

;)

Raja Fiqri berkata...

gila apa puki berair tengok tulisan joe boxer orang yang tengah sujud.

Er, pakai seluar londeh nampak alur tu peratusan nak solat ada lagi ke?

seorang mamalia berkata...

serius ulamak gila aqram.

puki berair angkara melihat piere cardin menunjukkan ketidaksongsangan nafsu.

dari berair tengok triumph baik berair tengok piere cardin ye dak ?

Myth berkata...

sarcasm never bored me. It is one of the best thing that God bless to us.

Amin~~

Tanpa Nama berkata...

bagaimana dgn aqram yg berkapel?

sarahunny berkata...

HAHAHA lawak

Tanpa Nama berkata...

"bagaimana dgn aqram yg berkapel?"

hah.sebelum nak nasihat org lain,tgk diri sndiri dulu. ;)

Tanpa Nama berkata...

mungkin kena sediakan cermin untuk penulis2 blog lensarosak

drez berkata...

heh, tryin' to sound sarcastic but fail.