Februari 17, 2011

Instant Traffic dan Pemuda Sakit Mental

Aku takde masa nak layan mamat-ada-masalah-mental sebegini.

Ada banyak kerja berfaedah lain aku boleh buat. Noktah

mood : urban dan bola sepak

14 ulasan:

ain revival berkata...

baik mengaji alquran kan dr layan owg psycho kan~hehe

eiffel berkata...

lol

ada yg dtg mmbuat onar lagi ke?

AlexiaAqram berkata...

@ain

betul.

@eiffel

ada.

Tanpa Nama berkata...

hehe. dah mcm kes fatin liyana dah ni

TheBentpencil berkata...

ha'ah. cam time gado ngan FL dulu, dia pun buat post satu ayat gini.
chillax la bro. apa kata komen belog die pulak ala2 majidodol.

TheBentpencil berkata...

ha'ah. cam time gado ngan FL dulu, dia pun buat post satu ayat gini.
chillax la bro. apa kata komen belog die pulak ala2 majidodol.

AlexiaAqram berkata...

saja buat perangai mangkaq kasi panas line sekilo dua.. hehe.

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum..bro, godek2 blog, terlink plak kat blog ko..huhu..serius, blog ko mmg ada style..suka weh, ko ada bakat menulis, mesti orang bijak ko ni..hehe..tp kan, satu benda je x best..ak baca punya baca blog ko..usha sket entri2 ko yg lepas, tiba2.....tett.. ak terkesima.. banyak gambar yang haram dilihat.. ko lelaki kan? dah tau.. sbb bnyk gambar pompuan..seksi2 plak tu.. huhu.. dosa mata tu.. ak bukan apa, ak pernah terbaca artikel dr sorang ustaz, dia kata.. fesbuk, blog banyak sumbang and promote dosa.. ak rasa betul jugak.. tp macam mana? yela..contohnya ko letak pic yang dedah2 aurat..orang yg g kt blog ko pn tgk.. ko mempermudahkan orang tgk benda cam gitu..let say.. blog ko ada peminat(kononnya la)..dia dah tau blog ko mesti ada letak gambar2 yang gitu2, video xxx..dia pn ketagih..mana tau, dari blog ko, dia teransang n buat plak dosa.. Astaghfirullahalazim.. ak minta maaf weh, kalau kata2 ak ni buat ko marah, tersa, ak sebagai saudara seislam just nak kongsi2 sket apa yg ak tau..minta maaf weh..tp weh, ak serius suka blog ko..sebab ada aura indie2 sket.. degan bakat penulisan yg ko ada, mungkin bleh tulis entri2 yang bermanfaat untuk agama, bangsa dan negara.. kan kan kan? ..chow ('')/ ikhlas dari..abang bront..

Tanpa Nama berkata...

persoalannya boleh ke aqram terima komen diatas?

Tanpa Nama berkata...

bila masa blog ni ada letak video XXX. nak menasihat siap bawak fitnah. agak2 la dol.

NoRjAliLAHmDyUSOP berkata...

video xxx tu mayb video yg seksi2 kot. wallahualam.. tp btl jgk nasihat tu... 100% sokong

Tanpa Nama berkata...

assalamualikum...
video xxx yang dimaksudkan tu video yang ada gambar yang dedahkan aurat ..bukan video lucah.. minta maaf kalau xxx tu disalah ertikan.. kalau aqram x bleh terima komen tu x pe.. bukan nak suruh aqram berubah terus..x..mungkin perlu masa utk fikir balik..yg penting sesama saudara seislam kena saling ingat mengingat.. mungkin sebelum ni aqram tak tahu sbb x de siapa bgthu dia... sebenarnya nasihat ni bukan ditujukan kat aqram sorang, tp kat semua pemblogger yang mungkin tanpa sedar dorang menambah titik2 dosa..
kepada aqram, minta maaf banyak2 kalau ko terasa.. ak bukan apa, dah alang2 ak suka blog ko yang ada aura indie ni,hehe.. ak drop kejap nasihat yang pernah ak baca dr sorang ustaz..

*kalau nak baca, g kat website ni..
zaharuddin.net , ada artikel tajuk Jangan Promosi Dosa di Facebook & Blog..
-adios,, abang bront.

Tanpa Nama berkata...

terbaiklah abg bront.

megryan berkata...

alahai, xdelah tough sgt si aqram ni ye..