Februari 01, 2011

Layan Lagu Bersama 1

Gua rasa nak buat ruangan ni seminggu sekali untuk bagitau apa lagu yang gua rasa nak kongsi bersama. Boleh dak?









Layan? Yezza~~

4 ulasan:

MATAHARI berkata...

buat je. boleh aku tau lebih banyak lagu yang di luar circle.

Sca Ndx berkata...

The Subway - Rock & Roll Queen rasa macam pernah dgr, lagu game PURE kan?

Black Veil Brides ala - ala Escape theFate lah.

AlexiaAqram berkata...

tak silap aku mmg ada masuk game. tapi aku tak tahu game apa sebab aku kurang main game. keh keh keh.

beb, black veil brides ni sebenarnya aku tak berapa gemar. aku cuma suka konsep video clip dia yang guna elemen putih dalam metal-core. tu je. hehe.

Naqib Mohamad berkata...

tengah layan satu-satu...