Februari 18, 2011

Layan Lagu Bersama 4

Lagu lama yang masih kental dalam 'my-playlist' bertahun lama. Tak tahu kenapa.









Lagu yang last ni. Kalau tak tahu, memang angpa mangkaq punya perangai, memang patut kena starlight kat dahi. Bawak-bawaklah beringat sikit nahaiii..



Chalo, asalamualaikomm!

7 ulasan:

MATAHARI berkata...

nymphatamine..




itu yang selari dengan aku.

mahirahkamal berkata...

no 3 bestttt~ :p tu je pon lagu cradle of filth yang dilayan

AlexiaAqram berkata...

@matahari

seram!

@mahirah

nasib baik. kalau awak layan semua lagu cradle, esok lusa awak akan jadi nightmare before christmas.

Tanpa Nama berkata...

http://sayadoktor.blogspot.com/

bacalah blog ni.
byk manfaat terutamanya utk pelajar medik. tiada sindiran tpi penuh dgn pengetahuan ats pengalaman penulis sendiri

mungkin penulis lensarosak boleh dpt idea dri blog tersebut. kan kan?

Sca Ndx berkata...

ouhh. pulmonary archery
rasa nak mosh sekali dengan dorang.

Fiq Vertigo berkata...

cradle of filth..!

alexisonfire.pulmonary archery , helli suh dgr ae tuh.. pergh.. takleh masok dah..tp accident best.

nora dora berkata...

Gua pun tak heran lu nak cakap apa kalau gua komen lu. LensaRosak, playlist anda sangat mengancam eh, semua i like,paling like ofkos Hijjaz ok, ok.