Mac 01, 2011

STRIKER


Bekas penyerang Teknik Islam Johor Bahru.

Berkebolehan menjaringkan gol dengan teknik mengelirukan.

Dan lagi hebat dari Karim Benzema

Setakat bekas penjaga gol Politeknik Ungku Omar, tangan masuk kocek dah boleh score.

Sekian.

25 ulasan:

khairiyah berkata...

hahah.td bru bace psl goalkeeper mofasad..yg ni striker lensarosak pulaks ye. bole join harimau malaya la kome...keh2

afrohead berkata...

tengok gambar pun dah boleh nampak memang lagi hebat dari Karim Benzema

ainiey t. Dean berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ainiey t. Dean berkata...

heheh sokong sgt, sgtlah lajuu..

ermm boleh singah ke belog bruk adik x? mintak tnjuk ajar..xmo larh jd antara Pelacur Blogger...serammmm, nightmareee ouhh, mintak smpg malaikat44

~~> ainipunadabelog.blogspot.com

Sca Ndx berkata...

grr, hebat di padang.
kelakar kamu orang ni.

main fight gambar ye.

tapi

ni lah semangat kesukanan yang kita mahu. yeah

sya berkata...

niceee.... :)

MOFASAD berkata...

naharam!!!! hahahaha

eiffel berkata...

lol~

y u y u Z u l a i k h a berkata...

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/03/terima-kasih-lensa-rosak.html


thanks dah buang nama yuyu. kalau boleh untuk entry kerana kesian tu pun, buang lah juga ye. :)


terima kasih.

AlexiaAqram berkata...

sapa yang memandai tekan butang tak setuju ni aku harap dia kena sambar petir!

@khairiyah

gandingan ideal dak?

@afrohead

pftttttt! biasalah. well~~

@ainiey

suka bola dak?

@sca ndx

yiehaaaa! ayuh!

@sya

tq

@parid sadri

bila agaknya boleh buat friendly match? mwahahahah!

@iffle

:)

@xuxu , eh. yuyu.

tak dapat jekkk. apa2pun, thanks.

ainiey t. Dean berkata...

suka sgt, kalau bleh tman bopren tgk kt mamak..hee gedik kan..haha

y u y u Z u l a i k h a berkata...

g je jenguk belog yuyu. entry terbaru tu untuk awak.. dah. awak buang juga nama yuyu kat entry baru tu ye :)

terima kasih :)

AlexiaAqram berkata...

yelah yelah. amboi, main paksa2 plak. nakal taww~~

;P

ainiey t. Dean berkata...

eii sukanya, ayat manja hampa kn... :B

MOFASAD berkata...

xoxo

eh

yuyu

hai!

hak hak hak!!



karemmm

ang ni aku bagi chip atas2 kepala je!

hahahaha

AlexiaAqram berkata...

pungkoq lah.


hahaha

keeper duk belakang je lah. gatal nak score plak si parid ni.

y u y u Z u l a i k h a berkata...

Lensa Rosak, sila buang nama yuyu ye kat entry Kerana Kesian awak tu :)

terima kasih

AlexiaAqram berkata...

yuyu.

saya tak nak buang. boleh tak?

free compass berkata...

KEHKEHKEHKEH!

k_Own berkata...

keh keh keh !

style syial die sepak bola tuh !

Kembali Senyum berkata...

keeper tu boleh tangkap ke x bola uh? haha

MATAHARI berkata...

O.O


ini baru minimalis dow.



fuhhh

Cik Aien berkata...

hebat mmg hebat! hhahaha

cikpia berkata...

ha ha...... aku baca entri dia 2hari lepas. tatau lak ada saingan.... =)

Diana Zainal berkata...

teknik islam johor bahru? tijb?
mcm sekolah aku je gaye nye. haha