April 12, 2011

Beza

Mereka ber-blog sebab hendak menanam populariti.

Aku ber-blog sebab hendak menanam ideologi.

Tu je. 

- Abang Mencebik 34201

19 ulasan:

Muhammad Zulhusmi berkata...

nice..! ^^

AAA Jr. berkata...

menanam ideologi? itu yang sepatutnya


*ingatkan salah masuk rumah tadi. dah bertukar kulit

MATAHARI berkata...

template ni cun, yang dulu suram.

AlexiaAqram berkata...

@zulhusmi

thanks.

@AAA

jemput masuk.

@matahari

suram kan? sekarang nampak sedap mata memandang.

Aishah Rahman berkata...

Blogging to share ideas.

! Nurida Ardy berkata...

so blue blue blue...@_@*

Republic Aku berkata...

teruskan...

erysweetie berkata...

gambatte.

Mat berkata...

nak menanam ideologi, kena ada populariti..

sape nak dengar sembang penggali kubur kampung geduak yang duduk sorang tak bercampur orang rumah tepi kubur?

AlexiaAqram berkata...

apa ideologi penggali kubur?

Mat berkata...

belajar hingga ke liang lahad.

Naqib Mohamad berkata...

inception ?

Orked berkata...

apa ideologi anda? :)

abu berkata...

template dlu lg cool. hehe.

andynurehanadibahrahim berkata...

one word.

mantap.

grawwrbabe. berkata...

salam.. saya amat hairan..awak ni tahu mengkritik... mengapa awak tidak mewujudkan sendiri blog yang berilmiah berbanding dengan mengata orang??? kan lebih bermanfaat awak titip kan sedikit kata2 yang mampu memberi ilmu kepada orang lain.. bagaimana mahu berubah jika bukan diri sendiri yang tak menggerakkan bukan??? saya amat kagum dengan kritikan awak yang mengimpikan blog sebagai tempat untuk berilmiah.. apa lagi.. mulakan bagi mereka2 di luar sana mencontohi langkah... kata2 tanpa usaha tiada guna juga kan??? fikir2 kan dan selamat beramal :)

AlexiaAqram berkata...

pernah baca terfaktab.blogspot.com?

itu adalah salah satu usaha yang saya buat untuk mewujudkan penulisan ilmiah khas untuk masalah2 dalam social science.

saya dah mulakan lama. awak je yang masih kekal bebal komplen sana sini.

tak yah uji akal. tengok muka tahu, bodoh.

grawwrbabe. berkata...

alhamdulilah... :)

Tanpa Nama berkata...

IDEOLOGI PE KLU STKAT NK KTUK2 ORG....WAT TAMBH DOSA JE...