April 20, 2011

12 ulasan:

erysweetie berkata...

suke sgt lagu ni... teringat zaman muda2 dulu..huhu

zey berkata...

kenapa aq takleh baca entri ni?
kena highlight baru nampak?

AlexiaAqram berkata...

itu tandanya bateri lensarosak dah nak habes.

selamat tinggal.

oranglidi berkata...

wuih. jgn la ttup lagi. ak suka pndapat2 ko.

MOFASAD berkata...

konek la lu...

sharamli berkata...

yang rabun bertambah rabun..xnampak apa2!

zey berkata...

for heaven sake weyy, jgn lah delete karya kaw yang lepas2....ada yang masih mahu membaca.....




hergghh!!... =,(

Topek berkata...

sehari ak tak online. bila dah online tengok2 lensarosak dah nk tutup. ok. selamat tinggal kawanku(zizan feat dina?)

Lucifer berkata...

woha..


kalau kau bak book kan penulisan, nanti aku beli.


tapi aku nak save jadi simpanan sendiri boleh kan?

ingat dah tak boleh baca lagi dah.

AlexiaAqram berkata...

menjelang 22hb. berakhir lah.

LORD ZARA 札拉 berkata...

Oit!
janganlah padam.

Tak kacak ah~

:(

Tanpa Nama berkata...

brenti tros g bgos at least krang skit dosa smada pmbca mhupun pnulis.....