April 12, 2011

Ingat

Perempuannn

Masalah pedophile sebilangan lelaki takkan selesai kalau selagi korang suka sangat bergambar muka cute macam kanak-kanak dan tayang pada umum.

Tak percaya, tanya Farzana Farzanto.

Agak-agak berapa ramai lelaki yang sukakan muka cute dia dengan niat hati (yang buruk) mahu fuck dia?

- Geng Tabligh 45098

5 ulasan:

Perempuan Lanjut Usia berkata...

cute ke?

s.u.h.a berkata...

aku pernah baca novel tentang pedophile. serius scary.

AlexiaAqram berkata...

@perempuan

bolehlah.

@suha

kan kan kan?

IftiMonstaa berkata...

wow. agak2 farzana baca tak entri nie? kalau ya mesti dia tersentap kan?

nishiyanisha berkata...

@perempuan lanjut usia :: ''cute ke?'' untuk gambar2 yang perempuan selalu tempek kat blog ATAU ''cute ke?'' farzana farzanto...?? cakap biar jelas.. tak pasal2 kecik hati anak orang.. and btw,, kalau untuk farzana farzanto,, biar nisha jawap.. NO, she's not cute at all.. BUT she's gorgeos..