April 14, 2011

A New Wave


Mulai saat ini. Blog ini akan mengalami perubahan. Suatu adunan pemikiran secara celestial dan spatial akan di adaptasi dalam setiap penulisan selepas ini. Tiada lagi ungkapan 'Selamat Datang Ke Dunia Pemikiran Baru'. Tiada lagi 'A New Order'. Ini kerana, ungkapan itu merupakan suatu fasa kedua yang akan di tinggalkan. Kita akan ke orbit lebih baru dan lebih luar biasa.

Hal ini terjadi kerana, aku sudah berkira-kira untuk berhenti menulis. Menutup blog ini dan memberikan peluang kepada para penulis-penulis muda yang aku lihat boleh menyambung delegasi pemikiran dunia baru sebelum ini.

Jadi, sebelum hayat penulisan aku berakhir, sudah sampai masanya penulisan aku menuju ke arah fasa yang lebih dogma dan halus. Fasa Ketiga. Namun, rasanya masih belum ada ucapan selamat datang kerana ia baru saja bermula. The game is just begun. 

Sebagai permulaan, templete blog ini pun telah di tukar menjadi lebih cerah dan tidak suram berbanding sebelum ini yang tampak seakan dunia psycho-keji. Oh ya, sebagai permulaan juga, aku selitkan lagu tema untuk menjadikannya lebih berkordinasi dan berada dalam ruang lingkup yang lebih berstatistik. Menyemarakkan, bak orang-orang muda kata. Ia hanya menjadikan perubahan yang aku ingin eksperimenkan ini lebih menjadi misteri.

A New Wave. Ayuh! Kita ke arah ilusi penulisan yang lebih jauh!

20 ulasan:

Naqib Mohamad berkata...

adakah ini disebabkan entri hellioz tempoh hari?

AlexiaAqram berkata...

entri hellioz hanya sebahagian dari sebuah 'perancangan'. ia bagai sebuah pistol, tetapi tiada peluru.

sedangkan aku mempunyai pelurunya. yang aku mendakkan dalam pemikiran.

kebetulan untuk aku menjumpai pistolnya jika tidak, mungkin aku akan buang peluru ini.

MATAHARI berkata...

woha!



new wave!

eszol raar berkata...

poyo poyo la kau ni aqram!

konon nk saspen la tu

haha

Abu Dolah berkata...

tak saba nak tunggu dan tengok perubahan baru ni. tapi aku bet, i will miss d old aqram. hahahaha..

Sca Ndx berkata...

wah wah. siap ada lagu tron.

Mutiara Bernilai berkata...

huh?!

xkesahlah ape kamu nak buat,
asalkan ade untung buat umat.

^__^

aish. lagu ape? x dengar pulak

eiffel berkata...

fasa ketiga ye.

sherah berkata...

haha taley blah bekgraund song kasi seram je aku XD

free compass berkata...

perli ke apa ni?

Anem arnamee berkata...

Wohoo..Saya dah siap pakai helmet.muzik ni buat saya rasa macam nak berlepas ke angkasa ! all the best aqram !:)

cloud9 berkata...

sila troskan menulissssss :)

biharahim berkata...

all the best, bro! :]

IftiMonstaa berkata...

aqram. u nie kerja apa eh? curious la

AlexiaAqram berkata...

@matahari

nak join?

@eszol

nak join jugak?

@abu dolah

tinggalkan yang lama.

@sca ndx

haha. daft-punk. lebih tepat.

@mutiara

mungkin bernilai.

@eiffle

ye.

@sherah

jangan takut. abang ada.

@free compas

tak.

@aneem

dah ready?

@cloud9

sedang mencuba

@biharahim

terima kasih

@iftimonstaa

tak boleh beritahu.

Nazirul berkata...

kau nak buat revolusi ape plak ni?kau nak letak domain ke?keh keh keh

Perempuan Lanjut Usia berkata...

kenape aku nampak gambar atas tu macam bergerak-gerak? :0

Tanpa Nama berkata...

boleh tak komen skit blog Nurul Badiah Lai..aku nyampah tol blog die..aku dulu minat die..tapi lame2 jadik nyampah..n bile peminat die tegor..langsong x leh trime teguran..pastu die akan beta..penyokong dia pon akan kutok teguran aku..padahal aku tegor mende yang betol..lame2 aku jadik makin menyampah tegok die jap2 tempek muke muncung die kat blog yang asek2 pakai tudung same or baju sama...aku suke membaca..dats why aku bukak blog2 sume..tp dgn adenye org2 cmni dunie blogging akan jadik tempat tunjuk kecomelan jek...muakkk tauuu!! TQ

MATAHARI berkata...

yeah, count me in!

sakakarma berkata...

aku rasa kau nak buat macam ben erk....syabas2...kiki