Mei 16, 2011

Makin Benci Dengan Istilah 'Blogger'.

Perjumpaan blogger?

Blogger famous?

Jemputan perasmian blog?

Blogger otai?

Pertandingan blog popular?

Blogger kacak? Blogger cantik?




Apa benda semua ini? Semua orang nak bawak laptop dalam kubur ke?


Woi!


Malaikat tak tanya lah dalam kubur blog kau popular ke tak masa kau hidup di dunia!

Boleh hentikan tak istilah-istilah itu semua? Rimas aku!


p/s : Macam-macam hal!

47 ulasan:

Zulfikar Hazri berkata...

korang nak tau syurga mana korang masuk nanti? klik la sendiri kat SINI

hehehe, jangan terkejut... klik SINI utk melihat Blogger mana yang akan mempunyai mahligai di syurga...

segmen gegar Kubur bersama acik... jom join..klik SINI...

MOFASAD berkata...

blogger karem

AISHA INANI berkata...

perjumpaa blogger best kot!

yang tak best benda2 lain tuh. kacak, cantik, blah-blah...

;)

AlexiaAqram berkata...

aku cuma rimas dengan istilah 'perjumpaan blogger'.

tak bley ke di tukar kepada istilah perjumpaan kawan2 baru?

Hellioz berkata...

yaw. gwa jumpa er yaw
nanti gwa buat post, gambar tepek banyak2
LOL!

sha berkata...

Haha~ sampai tension... Chill sudey~

salemaziz berkata...

kite bako je~ :8)

Silent berkata...

perjumpaan blogger bangang takde ke?

T_T

afrohead berkata...

hahaha komen @Zulfikar Hazri memang WIN!

adzuan aziz berkata...

kowareta renzu blogger hebat.XD

ainakhani berkata...

aku setuju dengan semua tu !

Fathlea H berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kembali Senyum berkata...

LIKE.

The Sharkox berkata...

apa definisi blogger sebenarnya? register kat blogspot or wp or tumblr terus leh angkat sebgai bloggerkah?

eyka berkata...

eyka sokong awakk! :)

Encik Amie berkata...

kalau tkr jd pejumpaan pemilik,penulis blog xleh ka? Knapa nak pakai blogger.aku pun nyampah jugak.

... berkata...

as salam..
dan selamat petang~
zulfikar punya SINI-SINI-SINI tu cool~
buat renungan diri~

layan jer. mana yang tarak langgar hukum dan bermanfaat, amik. hehe

AR the annoying berkata...

baru nk ajk kau perjumpaan blogger.hmmphh

✿ gadis biasa ✿ berkata...

setuju..!!!!!
[^.^]

free compass berkata...

SINI kahkahkah

Farhan AJ berkata...

macam biasa,terbaik dari lensarosak..hehehe

nas berkata...

betul2... menyampah aku dengar
aku pon xmau lagi bergelar blogger walaupun aku tulis blog ni,,,
hehehehehheehhehehehehee

bact berkata...

kah kah kah
tambah la satu lagi
perjumpaan blogger bangang bak kata @silent..
kah kah kah

kira kekuri berkata...

like.kita serupa

Lucifer berkata...

perkataan yang dicemarkan para mereka, blogger. jadi geli-geliman aku.



minimalis gila blog.

AlexiaAqram berkata...

lagi satu aku rimas.

"awak buat apa je sekarang ni? kerja?"

"tak ah, jadi part-time blogger."


part-time BLOGGER? full-time BLOGGER?

bidaah betul.

Orked Desa berkata...

part-time BLOGGER? full-time BLOGGER?

sentap hati mak nak....muahahha...

Anisa Hang Tuah berkata...

tak pernah join benda tu semua.

Inspirationalefeks berkata...

yalahkan kenapa perlu "blogger" ?
"blog" saja suda ..
kalau tmbh "ger" tu ada ummmphh kot ... hahhaha

kalau mau jumpa pun, kaci letak ja mahu jumpa kenalan d blog.. macam jumpa kenalan di pasar .. di pasar pun orang banyak bercakap macam di blog ...

Bigdaddyz berkata...

relax la ,buat apa nak serius sangat ...dapat apa dah...lantaklah mereka nak bagi istilah apa pun yang kita terasa rimasnya kenapa pula kan....lucu2...

Mikah Lurima berkata...

agak setuju dgn post ni. simple tp bermakna. hehe

cerkLeng berkata...

entri pendek tapi banyak makna.

karmasarkastik berkata...

ini entry pariah! kah3!

Tanpa Nama berkata...

ko ni saiko la...

Tanpa Nama berkata...

makin menyampah dengan blog abg bketaq...
dia yg ajaq sume bnda neh..

~gadis suci drpd gathering pe jadah sume ni...

republik n9 berkata...

dari 'perjumpaan blogger' lagi okey kalo 'perjumpaan makwe' hahhaha

karmasarkastik berkata...

aku saiko...kah3 kau tu yg gila ...kau ingat kau hero ke,semua blog org kau jentik...pi rahhh! pariah!

Tanpa Nama berkata...

eleh pasal term 'blogger' pun nak bising..dah tulis blog confirm la ko tu b-l-o-g-g-e-r, kalu keje ko mencuci dah tentu org panggil ko cleaner.. eleh ngaku jelah ko dengki sebenarnya tgk org buat gathering.. ko hado?

eiffel berkata...

aqram..anon tuh tnya..

ko hado?


lol

samizul.net berkata...

Haha! Bro, dalam post terbaru, bro ada sebut yang maksudnya lebih kurang camni; "Berblog ni hanya seronok-seronok sahaja. Kenapa nak serius sangat?"

Jadi, biarkanlah mereka2 itu dengan keseronokan mereka. Itu cara mereka berseoronok. Tak kacau lensarosak juga kan. Kenapa serius sangat ni bro ambil kisah pasal diorang.. Berblog ni kan hanya untuk seronok2 je.. Seronok2 = Have fun! Muahua3! XD

AlexiaAqram berkata...

dengki tengok orang buat gathering?

LOL!

apa barang gathering?

parti liar lah baru steady. keh keh keh!

Datin BERSERI berkata...

ada ke jadah2 bnde tu??

sumpah xtaw....

mahirahkamal berkata...

menjengkelkan..=_='

darxniq berkata...

aku blogger picisan jer.hahahha...lols...ada jugak pggilan...

kalau freelancer blogger ok x??...hahahha

sharamli berkata...

itula pasal.

rimas.lemas.ramas.

0k! tak ramas

thiya berkata...

aku malu mengaku aku ada blog.. so?? ape de hal blogger2 tu.. hehe

penulis,jgn tension.. chill~

Jemari MonteL berkata...

sentap noksssss