Jun 13, 2011

Ini Bukan Segmen Bersama Abang Bahalol Mahupun Sidang Menternak Lemak Kena Sepak.

Perkara-perkara yang perlu kamu tahu mengenai kumpulan muzik paling hebat dalam sistem suria. Lebih hebat dari Siti Nurhaliza, lebih seksi dari Katy Perry, lebih kacak dari Hazama AF, lebih ghairah dari Girls Generation dan paling penting, lebih AWESOME dari Transformers.




Dah dengar album baru mereka?(dah lama pun release) Ternyata kamu bukan makhluk planet bumi jika kamu tidak mendengar album baru tersebut. Biar aku cadangkan, kamu dari planet Nemeck barangkali. Yang lelaki berperut boncet, bercermin mata, berkelulusan dari Lim Kok Wing, suka buah dada dari model-model Victoria Secret dan terjebak dengan DOTA sekurang-kurangnya 4 tahun. Yang perempuan pula masih terkial-kial dengan shawls, lemak peha mampat kerana skinny jeans, bawa Myvi putih, suka lelaki berotot tegang, dan paling penting, masih menghadap facebook untuk membazirkan masa dengan berbual mengenai Maharaja Lawak.

Oh, kamu perlu tahu, Radiohead tiada masa untuk humor keterlaluan. Kalau psiko, ya!

Sebelum itu, kepada sesiapa yang akan pergi menghadiri Envy pada 17 Jun ini. Aku ucapkan selamat maju jaya. Chalo, Assalamualaikom!

21 ulasan:

Amy Wong berkata...

radiohead-nude

uhhhhhh.

Lucifer berkata...

tajuk tahap dewa.

hue hue hue.

Kepala Manchiss berkata...

kahkahkah..cilake benar

timm berkata...

tajuk menggila..
hahaha

ENCIK TIKUS berkata...

kau punya tajuk macam nak makan saman doe.. lol

JIJI YU berkata...

bes wo

Fiq Vertigo berkata...

ya i go with nude and unintended.


ini sarcasm habis dan aku menyeringai bila baca..

Adila Sahaja berkata...

bila masa Hazama kacak?

DidyaJustsaythat berkata...

apa kes tetibe pakai aksara jepun nih. ingat blog Jpop fan tadi.

oh ya, awek myvi putih? abang gemuk lulusan limkokwing?--->this is WINRAR okay.

AlexiaAqram berkata...

keh keh keh!

aksara jepun tu ada maksudnya nye izzie.

dreary dreamx berkata...

wow !nice

Rango berkata...

Rango rasa mcm nak mencarut pn ad. ni misti tenet koneksyen lembap ni. video tak leh main.

Hazirah Mustaffa Kamal berkata...

oh, by the way.

saya tak tahu lensarosak ada approve request daripada pembaca ataupun tak, just trying my luck.


"serve husband like a first-class prostitute" - sudut pandang alexiaaqram macam mana ye?

nooren shukor berkata...

terbaek alexiaaqram!

Tanpa Nama berkata...

LENSA ROSAK...MULUT JAGA SIKIT...BLOG LU DALAM PEMERHATIAN PIHAK KAMI..

y u y u Z u l a i k h a berkata...

17 june? kat mana?

AlexiaAqram berkata...

@hazirah

pendapat aku mengenai kelab isteri taat hampir sama dengan pendapat co-author terfaktab yang lain, rujuk entri cob nobbler di terfaktab. cuma ada sedikit tambahan, pelacur kelas pertama tetap manusia. terer2 dia dalam seks, pasti akan di mamah prestasi kerana usia dan beberapa faktor yang lain.

jadi, tiada apa yang menarik pun kalau isteri melayan seks dengan taraf seks seperti pelacur kelas pertama. sedap seks tu bukan kekal. lagi banyak buat seks, lagi buat diri jadi bodoh.

kan dah ada hadith menerangkan banyak berjimak boleh melemahkan akal. jadi, berpada-pada sajalah. yang nak gilakan seks sangat kenapa?

Sarkasiz berkata...

terbaik bro. baca tajuk tadi ingatkan ada blogger lagi jadi mangsa troll.

keh3x.

aku dari Planet Nameck.

Muhd Fadil berkata...

tajuk sangat PANAS. teruja aku. haha

oranglidi berkata...

ape mende tah bangang tanpa nama tu. siap huruf besar bagai. butoh. pemerhatian konon. bullshit.

sero berkata...

apsal lensarosak dlm pemerhatian lak ni?... ok what ape yg die cakap..

cik yuyu ni suke kat alexi arqam ke?..