Jun 29, 2011

Makwe 19 : Chargass!




Memang chargass kan? Lagi-lagi gambar ketiga. Aku tahu. Takpe, cuba tahan sedikit. Ni aku nak perkenalkan. Ramona Azween namanya. Boleh pergi juga lah suaranya. Harap bila popular nanti, asalkan bukan dengan kontroversi. Thumbs up!

p/s : Siapa yang tak tahu apa itu edisi Makwe. Boleh pergi mam!

22 ulasan:

Miscellaneous Smiles berkata...

1st~~ gile

hahaa

AlexiaAqram berkata...

kenapa muka dia aku rasa mcm hunny madu?

Amiey White berkata...

k fine , mata amiey tak lari dari picture ke-3 rasa nak kebawahkan lagi pleaseeeeeee....

erkkki'm not lesbian -.-"

AlexiaAqram berkata...

apasal tak bley scroll down gambar ketiga ni lagi bawah? ngeeee!

cc to amiey!

afrohead berkata...

aku tak tahu kenapa, tapi gambar kedua mengingatkan aku pada Maria Ozawa.

rekbing berkata...

melayu ke? mcm jepun pun ade.

bujal X berkata...

gambar no 3 kamu crop eh? patut ada nampak bawah lagi tu~~

Amy Wong berkata...

lago oseemmm kalau rambut dia hitam

GuaHulubalang berkata...

kiut..

^ai-mie : 아이-미^ berkata...

gitar dia cantek... tuka boleh? peace~

k_Own berkata...

tak tahan. haha

Topek berkata...

haih gambar seksi lagi haha. terseksa diri ini.

ak tak suka kalau ko post macam ni je. yang lain aku selesa. harap lepas ini terus berkarya macam biasa. haha.

muCux berkata...

Wordless Wednesday. .
aqram jugak sudah terikot dgn trend itu hahahahahaha

free compass berkata...

buleh buat modal ni.

Encik Amie berkata...

boleh tahang gak..hahaha

laskar pelangi berkata...

dosa mata plak. ades! HAHA

makwe berkata...

aku cuma berdoa aku xmasuk dalam ko pny ruangan 'MAKWE'..so, behave
jgn seksi-seksa
jgn pakai shawl..
hoho

peanut berkata...

mcm amy wong..lg osem kalo rambut dia itam..heheh.

Lucifer berkata...

pic no 3....aum!!!

darkbatman berkata...

ntah pape.. mcm xde idea langsung..

ceghap berkata...

modal fap fap ni.. kimak tol..

SagaPutih berkata...

kalau aku kata, dia bakal gf aku. sape percaya?