Julai 06, 2011

Bersin



Kena buat kat stadium ke? Tak dapatlah buat kat jalan?




Credit to Bani Hakim a.k.a HuskyPusky!

18 ulasan:

Wadi AR berkata...

hilg penyakit.

Miscellaneous Smiles berkata...

aku tgok katun tu pun nk gelak ngok betul..~~=D

rerehalim berkata...

HA HA

Aqram berkata...

HA HA

*ikut tiru.

eszol raar berkata...

book stadium pun tak dapat der


n even kalau dapat stadium pun dorg still berarak dari sogo,kg baru n dbkl tegas si ambiga


sekian berita terkini

bujal X berkata...

maka terpaksa la pakai jersi harimau malaya~baru feeling~

free compass berkata...

buat kat stadium shah alam ibrahim gagap tak kasi. buat kat stadium renang je r.

keling tetap keling.

Tanpa Nama berkata...

buat kat sepang circuit. pusinglah banyak kali pon takpe.

SHAREL berkata...

hi nampaknya pemuda umno tak bagi buat kat stadium merdeka lak. memang la tak boleh. justin bieber je boleh buat konsert kat situ. kahkah.

namaakulynn berkata...

serius nak bigLOL.tapi boleh HA HA je kat sini.

Dzarief Zuhdi berkata...

oo..lepas nie klu nak join bersih kena bli tiket ker?? adoi.. kena pakai duit plak..

Amiey White berkata...

buat dekat hutan lah , bersihkan hutan pulak -..+

alien berkata...

buat tepi pantai la camni.. luas pun luas

ARC™ berkata...

hahhaha terbaik! aku tak terfikir pun idea ni. dayum

c.i.k.a.m.i.e.a berkata...

budus gila! haha, achooooo!! spread the virus!!! yeahhh

Zulfikar Hazri berkata...

weehhh tak aci wehhh aku nak bersin kat jalan raya gak...baru feel....weeehuuuuu

hahahahahhaa

afrohead berkata...

ramai yang bersin ni lepas kau post entri ni. keh keh keh.

Apan berkata...

yarhamukallah