Julai 24, 2011

Makwe 20 : Salah?


Ok, sekarang salah tudung kah, salah rambut kah, salah contact-lens kah, salah leher kah, salah muka cute kah, salah pergi ambil gambar kah, salah pergi upload kah, salah sikap kah, salah perangai macam budak-budak kah, salah aku letak kat blog kah, atau salah kita yang tengok gambar ini? Beri pandangan korang. Edisi Makwe akan terus berjalan pada bulan Ramadhan bagi menguji iman korang. Kehkehkeh!

p/s : Cute? abaikan.

23 ulasan:

Gen2Merah berkata...

yang penting bukan salah ibu mengandung... ekekeke..

Alexandriana Alia berkata...

cakap salah tak cakap salah, jadi semua serba salah.

takla menguji iman sangat. coz guwa pun makwe...:p

Akim berkata...

sedang menyanyi lagu cari jodoh. hahaha

Sembang Kemas berkata...

ini salah masuk sekolah da,masuk sekolah laki-laki.

SweetyMui2 berkata...

maybe dia memang tak btudung..letak shawl tu utk suka2 kot.erkk!

Lucifer berkata...

Comel betei.




Aumm!

isaacismael berkata...

cute.

muda.

geram.

norinaomar berkata...

Eh..Awaak!!!ITU PIC SAYA!!!
Betul,,,tapi sekali pandang je macam muka saya,dua kali pandang tak serupa langsung!
Heheheh

comelnya ciptaan Allah!

Eyka berkata...

#erk salah eyka kot tgok..eh..okbai! haha:P

Wadi AR berkata...

cisdel! sibbek aku pmpuan

yanadimple berkata...

serba salah smuaaa nyaaaa haha

Amiey White berkata...

saya errrrr :3

sharamli berkata...

0rg yang k0men salah ke tak

Tanpa Nama berkata...

mungkin salah percaturan hidup...

need someone tok bimbing dy.. juz like me.. insyaAllah..

fapper berkata...

fap fap fap

Tanpa Nama berkata...

ko ni pakai amek je gambar orang...kang kene saman baru tau...macam bapok plak dok sebok hal pompuan...yang bertudung salah...tak bertudung pun salah...ntah pe yang ko nak ntah...

Umie Artoqiemie berkata...

bila nak letak gambo lelaki. -___-

perempuan berkata...

kesalahan dia yang paling utama adalah : kecomelan dia melebihi kecomelan aku.

waduh. dan dia tipikal kot, suka tgkap gbr "oh i'm so cute."

ngehngeh.

Terfaktab berkata...

kehkehkeh

yunZ berkata...

salah dia sebab takleh celen kocomelan aku even tanpa menunjukkan sehelai rambut n guna kornea asli..lalalalala..salah tak aku riak disini..

Rak Sa Sa berkata...

tahi cute~

Tanpa Nama berkata...

oloh..gmbar awek aku....ha3..

glamer ah mg mekna tokey budu cap tereh..ha3


mJsc tecer...

flazeroth4th berkata...

figurine beliau ada tak, nak beli boleh, muka sikit macam Barbie... mata bulat... :)