Ogos 02, 2011

Makwe 21 : Kita Tengok Siapa Yang Kena!



Makwe cun ni nama dia Nadhira. Kalau siapa-siapa yang layan RnB kat Malaysia, mungkin kenal. Yang tak tahu, mesti balik-balik sebut Mizz Nina, Hunny Madu. Aku tak layan RnB sangat, tapi just tertarik dengan video klip dia je. Ok lah ye dak? Better dari K-Pop. Euw! K-Pop. Euw! Apa-apa pun, hot dan gojes tetap ada pada makwe ini. Kasi sainnnnnn skit na?





p/s : Bulan puasa ni, nak fap fap fap amendenya?

17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sory bertanye sebagai anon sebab aku malu nk tnye direct.
err aku perempuan. dan xpaham kenape korang kate xley fap3 (haha) dlm buln ramadan.
yela mang la x elok tp spatot nye bulan2 lain pon x elok.
klu nk sgt, wat la, then mandi la.
err ke sebab menghormati buln rmdn?
tertnye2 lah huhu

Zulfikar Hazri berkata...

Tanpa Nama : nanti fap fap fap, mak bangun masak sahur.. terkujat.. terbantut terus... potong stim.

norinaomar berkata...

wah ikar,bijak ko bab ni eh..=)

aku memerhatikan pipinya,mulus tanpa sebiji parut jerawat..jeles!

Penulis Bogel (the naked writer) berkata...

rambutnya...aduhhh.

madammondoq berkata...

bulan pose tengok awek cun pulak.. huhu..

JOM BACA NI : BUFFET RAMADHAN 2011 KEMBALI LAGI!!

Wadi AR berkata...

ingat aku tadi. ekeke

cat who predicts death berkata...

takde hal lah nak fap fap fap bulan ramadhan. tapi kalau dah kantoi dengan mama ke papa, ffuu fuu ffuu lah jawabnye.

Amiey White berkata...

hahahahaha dugaan lelaki ni

Amiey White berkata...

btw lagu dia not bad . :)

Lucifer berkata...

*tutup mata dengan tangan tapi buat celah sedikit untuk nampak*

Not bad lagu.

Terfaktab berkata...

kahkahkah!

sorry sebab kurangkan puasa korang.

kikiki.

Jerry Ghazali berkata...

"buat lagi, lagi lagi." kata Nadhira

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

thumbs up !!!

Puteri Biru berkata...

errr.errr.

jiranmafiarussia berkata...

kalau k-pop dh euuww euwww, M-pop?

*muntah hijau lah weyh, hahaha



nasib baik aku pompuan. tak tergoda.

Tanpa Nama berkata...

fap2 tu apa???xfaham

c.i.k.a.m.i.e.a berkata...

she's awesome and she's friendly.