Ogos 08, 2011

Makwe 22 : Ada Straii!


Memang bulan puasa ni gua saja nak kasi ketahanan lu orang bergegar gila babs. Amacam beb? Ada straii? Yang belah kiri gua chop dulu. Kalau siapa tahu lagu Berani Bercinta, gerenti kenal. Sebenarnya gua nak chop dua-dua. Tapi apakan daya, gua kena bagi kat lu orang dulu sebagai tanda hadiah puasa dari gua. Kehkehkeh!

Bonus juga. Makwe dalam video klip ini pun ada straiiii jugak ye dak?






p/s : Hidup Makwe Malaya!

14 ulasan:

Umie Artoqiemie berkata...

lu suka awek hidung penyet ke?

Puteri Biru berkata...

malas nak tgk habis itu video..

ENCIK TIKUS berkata...

gua kenai si daiyan vokalis band society tue.. jilaka lu aqram.. taste mahu yang good-good sahaja... kakakka..

peanut berkata...

yg kiri lebih comei.
-aku yg bukan lesbo..hahha~-

Wadi AR berkata...

sibbek aku pempuan

sYafIk-wAy berkata...

ak suka pompuan .

Eyka berkata...

bole tahan taste lu bai! haha:P

Topek berkata...

budak tu member kawan gua. namanya daiyan trisha. umur pun sebaya.

aqram o aqram. carilah yg bertudung kalau boleh, hahaha.

Lucifer berkata...

ah sudah.


Om Nom Nom.

Aqram berkata...

pantang tengok perempuan cantik. semua nak mengaku kawan lah, kawan kepada kawan lah.

gua pun nak mengaku jugak lah ini macam. dyan dengan gua dah declare. hamacam?

kehkehkeh!

Tanpa Nama berkata...

umie tanya tu beb! haha
dia memang kawan member gua. pehh, dah jadi retis sekarang.

ko tweet la ngan dia kalau kenan sangat. tapi cam taken. lol





fap fap fap fap fap
-penulis ni silent reader tegar blog ni. chalo~

yunZ berkata...

comel cam haku bai

Mat berkata...

Rajin pulak lu cari makwe kan.

laskar pelangi berkata...

ahaks! nak yang cantik saja. sian yang kurang cantik.. hehee