Oktober 05, 2011

Kitab Terfaktab, RoadTrip Ipoh dan Nasi Ganja!


Teman nak kabor skit pade orang-orang Ipoh dan yang nak pergi ke Ipoh tuu. Jangan lupe juge, moh kita ramai-ramai serbu Rabak Distro, kat Uptown Ipoh sane tuu pada Sabtu ni. Ala, dekat dengan Ipoh Parade. Ha, gitulah gamaknye. Teman bakal ade kat sane nak beramas-mesra macam biase lerr. Ada juge tige-empat orang puake yang lain bakal memeriahkan majelis. Acare bakal dimulakan pade pukul enam petang. Ape lagi, moh lerr, maghi lerrr. Juge ade sedikit video ni teman nak tunjok pada mika-mika semua ni masa acare kat Subang Jaya ritu. Haa.. Jumpe di Ipoh ye! Woot~



25 ulasan:

qasehraihan berkata...

waaaaa...mintak no talipon aqram!!haha

yann berkata...

aqram dah tak misterii lagiiiiiiiiiiiii haha :)

Aqram berkata...

@qaseh

012-612XXXX. ewahhh!

@yann

eh, aku misteri ke?

Tanpa Nama berkata...

tlg la... tlg la.. tlg la buat kat jb pulak..

Adib berkata...

aqram..boleh tahu tggi kau berapa?

Lucifer berkata...

^kemain orang atas ni tanya berapa ketinggian.

Adib berkata...

:)

al-jambz berkata...

alexia, alexia.

Bigdaddyz berkata...

hijab terbuka sudah...

cik ciput berkata...

aqram, video tak boleh play..

SoutulMujahid berkata...

ohh.. ni ke muka blogger yg dibenci tu?

apa ye isikandungan kitab tu? kamasutra ke?

cik ciput berkata...

oh dah boleh play..

Tanpa Nama berkata...

ntah apa2 dak mujahid ni. nama je pejuang islam kononnya. tp, dendam sampai ke sini.

tsk tsk tsk..

Che Pokcek berkata...

tau takpe, namanye, gaya penulisannya, langsung tak kena dengan peribadi yang dia tunjukkan... Macam ni ke gaya seorang pejuang Islam yang sejati.. tak layak dicontohi langsung...

Adib berkata...

ala beb..biasalah..gajah depan mata sape nampak..kuman dekat seberang nampak pulak..

AmriGloomySunday berkata...

abeh keje pukul 6.harap2 sempat pegi.tp mesti kn bersesak dgn org ramai nanti

SoutulMujahid berkata...

che pokcek penjilat aqram

RepublicAku berkata...

keh3...hensem ....

SoutulMujahid berkata...

serius la aku respek sama mamat LensaRosak ni. berani guna Account Blogger utk kutuk orang dan masih berani tayang muka walaupun dibenci blogger2 kat malaysia ni. aku memang respect ko dlm keberanian ko

selalunya kalau org nak kutuk, orang akan guna Anonymous je.

aku komen kat sini bukan atas dasar nak berdendam ye. hehe. cuma nak tabik spring je. ko mmg berani la walaupun dibenci ramai blogger malaysia. mabruk! :)

Aifaa R. berkata...

hai bos :D

Aqram berkata...

hai aifaa. >_<

AmaniBashaYET berkata...

ok! betul kakak aku ckp aqram ensem!!
rugi x balik ipoh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

"don't judges a book by it's cover" adalah pepatah yg sesuai tuk kmu aqram sbbnye perwtakan nampak cam baek tp mulut,hati,isi perut kmu busuk cam bngkai sbabnye kmu terlalu lancang dalam meluahkan pendapat sedangkan benda2 yang kmu kutuk tu berada di sekeliling kamu...nobody perfect.....aqram aka tiram aka siram aka curam aka muram aka ade ak kesah......

Tanpa Nama berkata...

menurut tilikan mata kasar aku r si aqram ni tak de maknenya tinggi kemetot jek ak tengok tapi kalau bab mengkritik dia memeng tinggi.

fyy mokhtar berkata...

assalammualaikum. hello lr :)