Disember 08, 2011

Kepob

Bohonglah.

Kajian Professor Alexander Kamarov dari North St.Petersburg University menunjukkan 78% lelaki-lelaki muda di Malaysia akan fokus apabila menonton video muzik di bawah ini.



Baki 21% lelaki yang lain mungkin peminat Najwa Latif. 




Sementara itu di Bandung.









 

Awww~~ 




p/s: Kehkehkeh. Apa masalahnya kalau benci k-pop. Ni Malaysia, bukan Korea Selatan.

16 ulasan:

Aqram berkata...

1 persen yg hilang mungkin kamu kenal orangnya.

Nordin berkata...

Salahkah membenci K-pop? Benci K-pop je pun. Benci maksudnya tak nak dengar lagu K-pop langsung. Malangnya ada sesetengah puak agresif yang merasakan mereka bangsa K-pop wajib bertanggungjawab ke atas maruah K-pop yang kononnya tercalar apabila ada orang lain mengutuk dewa pujaan mereka. Lantas mereka pun mengambil jalan memuaskan hati sendiri dengan mengutuk sesiapa saja yang menghina K-pop. Oh Tuhanku, ke manakah hamba2 Mu yang sepatutnya menyokong rakyat Palestin? Kenapakah ramai antara mereka sudah menyokong Korea?

Aqram berkata...

sebab korea ada samsung galaxy tab. palestin ada lastik.

Tanpa Nama berkata...

"Kami, K-Pop fans bersatu tak kira dalam apa pun. Dalam hal macam nih pun kami bersatu. Untuk menyokong Kpop group pun kami bersatu."

komen di atas dicuri daripada blog gigirabbit..

Nordin berkata...

Pelik dengan otak budak2 bawah umur sekarang. Dah la over sangat jadi fan. Untuk apa bersatu dalam k-pop entah apa. Kalau aku la, rileks la kalau ada orang hina k-pop. Sebab k-pop ni bukannya orang negara kita pun. Lagi pun, kalau hina balik orang yang menghina tu, tak ke sama je level bongok dia tu? Menatang murah camni pun depa nak gadoh2

ahsfantasy24 berkata...

Berpada-padalah atas apa jua urusan,
melainkan ia atas urusan ke jalan Allah ;)

Wadi AR berkata...

nasib gua tak minat jadah ni

rekbing berkata...

rasanya indonesia ramai lagi cewek comel. knapa 7 orang ini? argghhhhhh!

chummy cliche berkata...

layan cerita korea je.. tapi kpop tak lah...

hanaahmad berkata...

tak minat. gua layan lagu syahdu mahdu je.

al-jambz berkata...

Nampaknya bala tentera aku sudah mencapah. sedia untuk berjuang rakan-rakan? mari kita tumpaskan Ultras KPOP

Tanpa Nama berkata...

Maher Zain <3

sembang kemas berkata...

gua rasa gua minat max 24:7 sebab membawa imej malaysia,kehkehkeh.

YOUsoF berkata...

Aku sokong komen sembang kemas ↑ ;D


*sedang fokus

yann berkata...

tak minat langsung~ dah tak paham sepatah haram pun.

Si Psikopat Sadis Seksual berkata...

Malaysia berbilang kaum, berbilang jenis, gaya pun ikut berbilang. Dah keturunan.

Salam kenal.