Februari 12, 2012

Campak Gitar

Bila aku tengok video ini. Aku rasa..




Macam nak ambil gitar aku, hempas sampai pecah. Bila tengok video yang ini pula..

 


Aku rasa pergi jahanam sama yuna come as you are, pergi meninggal dengan carta hati, pergi mati lah tasha manshahar, pergi berambus dengan revolusi bunkface. 

 
Apa pasal lu nak main gitar lagi? Pergi main violin dan celo lah woi!

14 ulasan:

Lucifer berkata...

Smart gila.

Si Pensel berkata...

hahaha....tp sungha jung ttp terbaek!!

.::TAIKO ::. berkata...

cer try deme yg main er hu plak...semat gak weyh..heheh

Azizah Alwi berkata...

Jom join kelas violin dengan aku.kah kah kah.

Republic berkata...

keh3...stailo milo!

Wadi AR berkata...

ce kau buat aqram

SUDUT MATA SAYA berkata...

gila! ppeerrgghh.. 1st video tu lagu apa ya? lupa la..

e4ezzati berkata...

tgu aqram main dulu,baru semua berubah dari gitar ke violin&celo

Tanpa Nama berkata...

suke tengok yang cover lagu michael jackson tu.."criminal smooth"

sha my heart berkata...

haha~ campak je jauh2

AkuMuzikFilem berkata...

bunyi cello elektrik yang di'distort'kan. boleh tahan

Miss Purple berkata...

wahh...nk pengsan tgok...cool gler!!!

Aween Md Zahir berkata...

da laa mamat tuh nsem,terer men celo plak.damn ohsem ! suka ;p

firdaus.9898 berkata...

korang ni banyak sangat tengok mohabbatein