September 05, 2012

Merepek

Rasanya dah tak ramai orang baca blog aku. Dah tak ramai nak ambil pusing. Cantik, bolehlah aku kembali merepek dalam blog ini seperti dulu. 

"Aqram dulu dengan sekarang dah lain"

Nak buat macam mana chorr. Dulu mana ada orang kenal. Sekarang ramai dah kenal. Aku bukan boleh halang orang lain nak judge aku pun. Terpulanglah apa kata mereka.

"Tulisan Aqram dah tak best macam dulu"

Secara serious-nya. Aku dah jarang menulis. Aku lebih buat kerja mengurus. Menulis itu ada. Tapi aku simpan buat baca sendiri atau sedang mengumpulkannya. Juga membuang tulisan. Aku pun tak tahu bila aku boleh ada buku sendiri. Aku takut sebenarnya nak terbitkan. Bila aku tengok isu tukar bendera macam tu pun sampai ke lubang cacing polis kejar. Agaknya buku aku itu kalau terbit, yang lebih sensitif dari isu tukar bendera. Mau kena lunyai aku kena cincang.

"Aqram sombong eh?"

Sombong? Ni makannya...   t(-__- t)

Itu sahajalah aku nak merepek. Babai.

10 ulasan:

adam berkata...

Kahkah. Cantik smiley tu. Tak prasan lak aku ropenye.

Ah nak ramai, ang hentam balik kebanyakan 'blogger' macam ang buat dulu. Haha.

LelakiSemalam berkata...

buatla apa yg patut udah..

Yanayo berkata...

aku baca lagi. dan aku tak kenal kau. haha

jhnrdzi berkata...

Aku rasa memang lain sikit kott. And aku rasa most bloggers pun dah macam jarang menulis sekarang.

Emoticon tu agak comel.

The Naked Writer berkata...

aku pernah kena komen yg sama. serius.

farra fajima berkata...

biasala bro.
hidup ni mesti ada yang akan berubah.
tapi bg aku, tulisan kau jujur.
itu yg masih sama.
tapi mungkin tak selantang dulu lah. :)

norinaomar berkata...

saya tetap baca...

walau apa pun tulisannya

Alexia Aqram berkata...

eh dah ada 7 komen? ada yg baca rupa2nya.

terima kasih! =)

Sembang Kemas berkata...

dlu aqram tak dikenali,skrg aqram dah famous.

hahahaha.

rilex,blog ni best bab2 hantam orang.

TheBentPencil berkata...

ciskek ang, femes konon.

ceq ada la jugak observe ang, dan ceq rasa ang kalau buat entri power-power je mesti time ang single.

oleh itu ceq rasa sudah masalah ang up entri power-mower-KLtower di sini...

*larik*